DutchSport

Dick Advocaat praat met Curaçao en lijkt tóch weer aan nieuwe klus te beginnen

Eng Dick Advocaat Is Talking To Curacao And Seems

Dick Advocaat lijkt tóch weer aan een nieuwe trainersklus te beginnen. De 75-jarige Hagenaar is in gesprek om bondscoach van Curaçao te worden, zo heeft hij maandag bevestigd. We zijn nog aan het onderhandelen. Het is allemaal nog niet zover. Het gaat vooral om de organisatie. 

Dat is steeds het grote probleem geweest daar”, zei Advocaat bij Veronica Offside. Hotels, vliegtuigen… Het is wel bepalend dat spelers weten wat er gaat gebeuren als ze aankomen. Dat heb ik eerder bij België ook geregeld, maar daar hebben ze geld. Bij Curaçao weinig.” Advocaat zei de laatste jaren al vaak dat hij geen nieuwe klus meer zou aannemen, maar kwam daar telkens op terug. In de loop van vorig seizoen besloot hij ADO Den Haag uit de brand te helpen na het ontslag van Dirk Kuijt.

Eerder was Advocaat al bondscoach van Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Korea, België, Rusland, Servië en Irak. In clubverband coachte hij onder meer PSV, Feyenoord, AZ, Sparta Rotterdam, FC Utrecht en Rangers FC. Curaçao is op zoek naar een nieuwe bondscoach sinds het ontslag van Remko Bicentini, die eind juli al na zes duels aan de kant werd gezet. Deelname aan het WK van 2026 is het grote doel. Nu.nl

Related posts

Weersverwachting tot donderdag 29 februari 2024

EA News Author

We moeten voorzichtiger zijn in onze oceanen en onze koralen beschermen

EA News Author

Toonaangevende reismedia bezoeken Saba

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message