Lokaal/ArubaDutch

Colegio Laura Wernet Paskel ontvangt Chromebooks en tablets van Edutech

Laura Wernet Paskel2

De overheid van Arubaen FUTURA hebben het Edutech-project voor het schooljaar 2022 – 2023 geïntroduceerd. De deelnemende scholen kunnen hun innovatieve projecten presenteren en digitaal schoolmateriaal winnen van Edutech en heeft 400.000 Afl beschikbaar gesteld voor gebruik in de vier cycli van Edutech.

Als winnende school kreeg Colegio Laura Wernet Paskel onlangs zijn Chromebooks en tablets voor gebruik in de eerste en tweede klas, die de leraren aanzienlijk zullen helpen in hun klassen. Premier Evelyn Wever-Croes, namens de regering van Aruba, bedankte alle deelnemende scholen in het Edutech-project tijdens het afgelopen studiejaar. Ze moedigt scholen aan die niet hebben gewonnen of deelgenomen om dit te doen in het komende academische jaar in Edutech voor een kans om digitale schoolmaterialen voor hun school te winnen.

De Eerste Minister verklaarde dat onderwijs de basis is waarop ons eiland kan gedijen. Het geeft onze bewoners macht, versterkt de gemeenschap en leidt tot vooruitgang. We weten ook dat de wereld heel snel verandert. Daarom is het zo belangrijk om de jongere generatie te voorzien van relevante middelen om de uitdagingen en kansen van het digitale tijdperk aan te kunnen. De enige manier om dit te garanderen is hen de vaardigheden van de 21e eeuw te leren en hen te helpen zich aan te passen en te slagen.

Laura Wernet PaskelLaura Wernet Paskel3

Related posts

Drie aanhoudingen voor autodiefstal

EA News Author

Parlementslid drs. Shailiny Tromp-Lee: Minderheidsscharen hebben opnieuw aangetoond dat ze niet kunnen staan voor het algemeen welzijn van hun land en onze mensen

EA News Author

Minister van Financiën Xiomara Maduro: De Commissie is van mening dat de Commissie in de eerste plaats de nodige maatregelen moet nemen om de begroting van de Europese Unie te verbeteren

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message