Lokaal/ArubaDutch

De belangstelling is hoog gebleven sinds de eerste cursus een paar maanden geleden

Di Dos Curso Di Criansa Di Cabrito Y Carne Ta Bai Cuminsa

De feedback van de deelnemers was positief

Dit is te wijten aan de cursus.De Commissie heeft in haar mededeling over het programma voor de opleiding van de beroepsopleiding in de commissie is van oordeel dat de in de richtlijn genoemde maatregelen van belang zijn voor de commerciële fokkerij van geiten en schapen. Veel In de loop van de studie zijn de details naar voren gekomen van wat zij ten behoeve van zichzelf moeten beoefenen. Als het gaat hierbij onder andere om de selectie van fokdieren, de voedingsrichtlijnen, de berekening van de de Commissie heeft in haar mededeling over de begroting voor het begrotingsjaar 2000 een aantal voorstellen voorgesteld voor de vaststelling van de door het fokken van geiten en schapen.

Wij dienen ook onze buren gastvrijheid te betonen. Het ministerie van Landbouw, Voeding en Visserij, Santa Rosa staat ook voor. Geef alles . De Commissie is van mening dat het voorstel van de Commissie om de invoer van vers vlees in de Gemeenschap te beperken, niet voldoende is om de invoer van vers vlees te beperken. Ook gezien het feit dat de belangstelling voor dit soort cursussen hoog bleef, zei Santa Rosa dat de voorbereiding van een tweede cursus die op 24 augustus begint en elke donderdag wordt gehouden; Theoretische en alle praktische zaterdagen tot 23 september 2023. Op donderdagen is het tijd van zeven uur ‘s avonds tot negen uur ‘s morgens, en op zaterdag van negen uur ‘s morgens tot elf uur ‘s morgens. Alle gerechten zijn het werd hier gegeven in het gebouw van Santa Rosa in Piedraplat. Kosten van deelname door de kosten per persoon voor deze cursus bedragen AWG 50,- inclusief alle cursusmateriaal. De cursus zal

Het werd ons gegeven door onze hoofdopziener, de heer Edward Berben. Aan alle geïnteresseerden doen wij een beroep om zich te registreren en u te sturen informatie via e-mail info@santarosa.aw of neem contact op met ons kantoor op 585-8102. Vergeet niet dat er een quota limiet is, dus reserveer die van jou zo snel mogelijk voor jezelf. Niet klagen, Vergeet niet dat je moet betalen voordat de race begint om je ticket te beveiligen. Santa Rosa richt zich altijd op het welzijn van onze lokale producenten.

Di Dos Curso Di Criansa Di Cabrito Y Carne Ta Bai Cuminsa 1

Related posts

Weersverwachting geldig tot donderdag 04 mei 2023

EA News Author

Weersverwachting geldig tot woensdag 03 mei 2023

EA News Author

Heb je ooit een Roseate Spoonbill op Aruba gezien?

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message