NederlandDutchInternational

Een jaar voorbereiding bracht de titel van Koning en best costume voor Zomer Carnaval

Orwin Gomes 1

Nederland vierde een groots zomerkersfeest. Elk jaar groeit deze activiteit en veel Arubianen nemen deel aan dergelijke activiteiten in Nederland. Orwin Gomes werd gekroond tot Koning van de Zomercarnaval. Deze prestatie behaalde hij echter niet alleen, het traject was erg lang maar uiteindelijk bereikte hij de einddoelstelling. Op een unieke en exclusieve manier vertelt Orwin Gomes EA News over zijn ervaring.

De voorbereiding om te kunnen deelnemen aan zo’n grote wedstrijd voor Koning van de Zomer Carnaval was niet makkelijk, sinds een jaar geleden de voorbereiding begon. Ik begon te praten, ik begon verbindingen te zoeken. Daarnaast kende ze al de beroemde Andrew Curiel, een professionele ontwerper van Aruba, en ze hebben hem benaderd voor hulp en Andrew Curiel heeft niet geaarzeld en is begonnen met het werk. Op het moment van de deelname vertegenwoordigde hij de Rossini van Wijk groep Kingdoms Under The Sun en zo begon het team te werken en samen werkten ze aan het hele project tot de grote dag van 8 juli waar de laatste avond werd gekroond als Koning van de Zomer Carnaval.

Maar alle materialen die werden gebruikt werden gemaakt in Aruba waar de familie in Aruba ook meewerkte, moeder droeg de stank, oom was een lasser, tante hielp met het organiseren van alles zodat op Aruba alles goed zou gaan en de materialen voor de grote avond in Nederland zouden aankomen. Familie op Aruba heeft een handje geholpen, want in Nederland is het moeilijk om alles te doen, maar vooral om een team te vormen dat achter je staat,  en dit is waar de familie een grote rol heeft gespeeld door me te steunen en me te helpen om dit hele project te doen, zo vertelt Koning van het Zomer Carnaval Orwin Gomes.

Het is niet uitgesloten dat er op het laatste moment dingen kunnen gebeuren, maar dat is een onderdeel van het Carnaval en is ook begrijpelijk. Maar aan het eind van de avond won hij niet alleen de titel van Koning van de Zomer Carnaval, maar ook het beste kostuum en dat dankzij de hele familie en zeker Andrew Curiel die onvermoeibaar hielp. Foto van Facebook Joke shot

Related posts

Aantal werkenden Caribisch Nederland in 2022 verder toegenomen

EA News Author

Weersverwachting op Aruba geldig tot zaterdag 25 maart 2023

EA News Author

Parade van Flambeu op Aruba met 8 arrestaties

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message