DutchBonaire

Tourism Corporation Bonaire erkent zes bezoekers als ambassadeurs van Bonaire

Lisa Terry Mcqueen 10 Years 28012024

In de eerste maand van 2024 heeft TCB zes bezoekers gehuldigd als ambassadeurs van Bonaire.

Het gaat hier om Lisa en Terry McQueen die Bonaire al 10 achtereenvolgende jaren bezoeken. Hiervoor hebben ze een zilveren speld in ontvangst mogen nemen.

Leo Veseling en Michael Cain, beiden afkomstig uit de Verenigde Staten, werden geëerd vanwege de 25 jaar die ze Bonaire bezoeken en kregen hiervoor een gouden speld. Leo is verrukt over alle duikplekken en ook over de relaxte sfeer van Bonaire. ‘Na Bonaire vele jaren te hebben bezocht, hebben wij hele mooie herinneringen aan dit eiland, waar ik in het huwelijk ben getreden’, aldus Michael Cain.

Ook Rosemary Kurrti is een bezoeker uit de Verenigde Staten die een erkenning heeft gekregen. Zij bezoekt Bonaire al 41 jaar. Dit doet zij 2 tot 3 keer per jaar. Zij is lid van de New York Big Apple Divers Scuba Club. Bij deze gelegenheid werd een platina plakaat aan Rosemary uitgereikt.

Nevin Sayre, een Hall of Fame Windsurfer US-9 uit de Verenigde Staten werd ook gehuldigd. Nevin is de persoon die ervoor gezorgd heeft dat onze lokale windsurfers internationale bekendheid hebben gekregen. Nevin heeft op grootse wijze bijgedragen aan onze windsurfers, zoals de broers Taty en Tonky Frans en hun neef Kiri Thodé.  Op zondag 28 januari heeft hij zijn verjaardag gevierd en een groep vrienden met Byron Tromp aan het hoofd heeft Nevin naar voren gehaald, waar hij geëerd en erkend werd als ambassadeur van Bonaire en hij een plakaat in ontvangst mocht nemen.

Voor TCB was Helen Mercera belast met de ceremonies en zij heeft de sertifikaten en de bijbehorende spelden en plakaten aan deze nieuwe ambassadeurs uitgereikt.     

Michael Cain Leo Veseling 25 Years 04012024Nevin Sayre 28012024Rosemary Kurtti 41 Years 29012024 

Related posts

Weersverwachting geldig tot zaterdag 13 mei 2023

EA News Author

Tourism Corporation Bonaire lanceert Bonaire Friends

EA News Author

Bonairiaanse kiezer kan bij Europese verkiezingen iemand anders toestemming geven namens de persoon te stemmen

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message