DutchBonaire

Uitreiking certificaten aan de deelnemers van de cursus meldkamer

Entrega Di Sertifikado Na Partisipantenan Di Kurso ‘Meldkamer..4

Vier meldkamermedewerkers van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en twee medewerkers van het Brandweer Korps Caribisch Nederland (BKCN), hebben afgelopen november een intensieve cursus gevolgd, verzorgd door Oppstap Zorg en Welzijn. Deze cursus had als doel om de collega’s van de meldkamer te certificeren als centralisten.

Afgelopen maandag 20 februari, hebben deelnemers een certificaat gekregen voor het behalen van de cursus. Chef Meldkamer, dhr. Aishel Girigorie benadrukt het belang van deze cursus; ‘Deze cursus draagt enorm bij aan de doorontwikkeling van de meldkamer’.

Voor het eerst nam het BKCN deel aan deze cursus om een indruk te krijgen van wat de procedure is als de meldkamer een noodoproep krijgt. Deze unieke deelname draagt bij aan de verbetering van de samenwerking tussen de partners. De deelnemers hadden de cursus met succes behaald.

Cursisten ontvingen hun certificaten van dhr. Girigorie en plaatsvervangende Korpschef/ Hoofd Operatiën, dhr. Ronald Zwarter, in het bijzijn van de lokale commandanten van het BKCN, Thammy Albertsz en Gravey Anthonij.

Entrega Di Sertifikado Na Partisipantenan Di Kurso ‘MeldkamerEntrega Di Sertifikado Na Partisipantenan Di Kurso ‘Meldkamer 2Entrega Di Sertifikado Na Partisipantenan Di Kurso ‘Meldkamer..2Entrega Di Sertifikado Na Partisipantenan Di Kurso ‘Meldkamer..5

Related posts

Meer toeristen per vliegtuig naar Caribisch Nederland dan in 2021

EA News Author

Bonaire verwelkomt eerste JetAir-vlucht vanaf Aruba

EA News Author

Weersverwachting tot maandag 18 december 2023

EA News Author

1 comment

Uitreiking certificaten aan de deelnemers van de cursus meldkamer - Notisia 365 February 24, 2023 at 5:24 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message