BonaireDutch

Bonaire in beeld op CNN.com

Cnn

Bonaire kondigt met trots aan dat het eiland te zien was op CNN.com. Het verhaal geeft alle hoogtepunten van de verborgen juweeltjes van Bonaire weer. Deze publicatie maakt deel uit van de PR-inspanningen van Tourism Corporation Bonaire.

Het artikel met als titel ‘Bonaire: Why so many visitors want to move to this secret island – Bonaire: Waarom zoveel bezoekers naar dit geheime eiland willen verhuizen’, verscheen op 25 juli 2023 op CNN.com en is geschreven door Danielle Braff. Danielle sloot zich in april 2023 aan bij een groepsreis voor de pers die werd georganiseerd door Tourism Corporation Bonaire in samenwerking met Diamond PR. Zij heeft dit artikel geschreven waarin alles aan bod komt over duiken, het Delfins Beach Resort, het Washington Slagbaai National Park, de ezels, het flamingoreservaat en nog veel meer. Dit artikel laat de lezer zien waarom Bonaire een eiland is om ontdekt en verkend te worden.

Het artikel heeft een online websitebereik van 7.946.319 en werd ook gepubliceerd in een individuele post op het officiële Instagram-account van CNN met meer dan 19 miljoen volgers.

Tourism Corporation Bonaire organiseert in samenwerking met haar PR-bureau Diamond PR het hele jaar door verschillende groepsreizen voor de pers en nodigt daarbij verschillende freelancers, influencers, journalisten en bloggers uit om naar Bonaire te komen. Het doel van deze bezoeken is dat ze schrijven over hun ervaringen op het eiland. Dit geeft potentiële bezoekers een idee van wat ze kunnen verwachten als ze het eiland bezoeken en geeft  bezoekers die al eerder hier geweest zijn een update van wat er allemaal gebeurd is. Hun publicaties varieren van artikelen tot blogposts en/of posts op social media kanalen. Hierdoor krijgt Bonaire een grote bekendheid op een aantal van de meest bekende mediakanalen.

Related posts

Symbolische sleuteloverdracht van fase 2 Onder de heuvel

EA News Author

Workshops Beschermingscode BES en Verwaarlozing voor medewerkers van SGB

EA News Author

Kustwacht assisteert zeilvaartuig nabij Saba

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message