SabaDutch

Nieuwe Saba Lions Club geïnstalleerd

New Lions Club Saba Board

De Saba Lions Club hield op dinsdag 27 juni haar jaarlijkse installatie- en inductieavond in het Eugenius Johnson Center. Meer dan 40 Leeuwen, Leeuwen en uitgenodigde gasten waren aanwezig tijdens de installatie van een andere nieuwe Leeuw en de inhuldiging van zowel de nieuwe Leeuw als de nieuwe Leeuw Board.

Carolyn Johnson, uittredende Lion President, bedankte haar Lions en Leos voor een ander gedenkwaardig jaar waarin de Saba Lions Club werd bekroond met de Club Excellence Award voor het Lionistic Year 2021-2022. Naast deze prestigieuze prijs werd de voormalige Regionale Lezersvoorzitter Carl Buncamper MJF erkend als de meest uitstekende Zonevoorzitter van het Leonistic jaar 2021-2022.

De nieuwe president van Lion, Anton Hermans MJF, verklaarde dat er nog een aantal grote schoenen te vullen waren, maar dat hij erop rekende dat alle Lions zouden bijdragen om de gemeenschap zo goed mogelijk te dienen. De dienstverlening hoeft niet groot of grandios te zijn. Het moet een verschil maken, zei hij.

Leo Bernardo Baker werd gekozen voor zijn tweede jaar als president van de Saba Leo Untouched Queen Club. Baker deelde zijn ambities om een nog grotere impact te hebben dan ooit tevoren met zijn Leeuwen.

De Leeuwen zullen verschillende projecten uitvoeren op het gebied van gezondheidszorg, senioren, kinderen, geletterdheid en onderwijs en zelfontwikkeling. De Saba Unspoiled Queen Leo Club moedigt jongeren aan leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen door deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten.

De Saba Lions club zal doorgaan met het bereiken van de gemeenschap waar hulp nodig is door het Meals on Wheels programma en Saba Doet voort te zetten. Zowel de Leeuwen als de Leeuwen zullen doorgaan met fondsenwervingsprojecten om de vele activiteiten die zij organiseren financieel te ondersteunen.

New Leos Club Saba Board

Related posts

Voor het eerst sinds de coronacrisis weer een open inschrijfdag op MBO Bonaire

EA News Author

Voor eigen rechter spelen wordt niet getolereerd

EA News Author

Volksgezondheid op Saba 2023-2026 gepresenteerd

EA News Author

1 comment

Nieuwe Saba Lions Club geïnstalleerd - Notisia 365 July 2, 2023 at 1:00 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message