PolitiekDutch

Premier Evelyn Wever – Mensen willen weten wat de oppositie denkt over Benny Sevinger

Parlamento

Maandag in het parlement richtte premier Evelyn Wever – Croes zich tot alle parlementsleden die nog geen mening hebben over het feit dat parlementslid Benny Sevinger is veroordeeld voor corruptie. De eerste minister zei dat de mensen verdienen om te weten wat ze denken over de uitspraak.

Sinds de uitspraak van het Hof van Justitie in de Avestruz-zaak, zijn er verschillende uitlatingen opgemerkt, met name van oppositieondersteuners. Wat opvalt zijn de uitdrukkingen waarin wordt geprobeerd het feit dat parlementslid Sevinger schuldig is bevonden aan corruptie te minimaliseren. De premier zei: “Je kunt niet zeggen dat Benny Sevinger een dief of een corrupte is, want dat maakt je net zo of meer een dief dan hij”.

Helaas blijven er verkeerde praktijken plaatsvinden in de partij. Het is bekend geworden bij de AVP-premier dat parlementslid Mike Eman een toelage ontvangt als fractieleider maar niet als fractieleider werkt. De premier zei dat iedereen die een loon of een salaris krijgt dat hij niet verdient, moet worden behandeld en van hem moeten worden verwijderd.

Het is nu tijd voor de andere parlementsleden, waaronder Miguel Mansur, Marisol Lopez – Tromp, Aquanette Gunn, en Mervin Wyatt Ras, om hun mening te geven over de uitspraak van Sevinger.
Rycond Santos do Nascimento, Gerlien Croes en leden van de coalitie hebben al hun mening gegeven, maar de rest moet ook hun mening geven.

Ten slotte benadrukte premier Wever – Croes dat de bevolking van Aruba de mening van de volksvertegenwoordigers over dit belangrijke onderwerp verdient. “Als ze geen mening geven, is dat omdat ze net zo corrupt en dief zijn als Benny Sevinger.

Related posts

DTI Employee wellbeing retreat-day

EA News Author

De driehoek van Bonaire roept alle bestuurders op om veilig en verantwoordelijk te rijden

EA News Author

Alle vergunningsaanvragen beginnen zonder uitzondering te draaien wanneer de betaling wordt verwerkt

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message