SocialLokaal/ArubaDutch

We moeten blijven beschermen wat van ons is en trots zijn dat we een Caribisch land zijn

Producto Aruba

Op de hoofdweg van de luchthaven naar de hotels is het eerste gezicht dat toeristen van Aruba moeten zien. In de laatste dagen zouden deze mensen kunnen opmerken dat schoon actie is  en de de weg in goede staat is.

Belangrijk is dat de indruk die een schoon en ordelijk land moet geven, kunt idereen merken. We hebben opgemerkt dat een compleet team van medewerkers van DOW onze kokospalmen schoon maakt die onze originele kokospalmen van Aruba zijn die het Caribisch gebied illustreren en ons op Aruba identificeren, zeker een eerste blik op Arubaanse producten en identiteit. De kokospalmen die de Cariben identificeren, identificeren ons.

Helaas zijn veel van deze paden in het verleden verwijderd, maar wat er is, kunnen we allemaal genieten van op dit hoofdgedeelte van de weg naar de hotels. Het is echter jammer dat de identiteit van Aruba ver achteruit is gegaan in de tijd dat we probeerden Aruba te Amerikaniseren en we betalen voor palmen die miljoenen kosten terwijl we onze eigen kokospalmen hebben die hier op Aruba groeien. Vandaag betalen we zelfs dit en het is een deel van de onnodige schuld die de politiek in het verleden ons hebben opgelegd.

Aruba heeft veel verloren van wat zijn oorspronkelijke product is, bijvoorbeeld dat wij allemaal die op dit stukje rots wonen moeten en betalen voor de grote palmen die rond de hoofdstraat van Aruba worden geplaatst die hier niet groeien en niet onze identiteit als land zijn en tegelijkertijd de ontwikkeling hebben gedood en de identiteit van het land hebben gedood, we zijn een eiland in het Caribisch gebied waar we samen moeten blijven om onze identiteit en onze cultuur te beschermen. Een toerist komt niet naar een land in het Caribisch gebied om Amerika te bezoeken, maar om een land te leren kennen dat zijn voeten op de grond heeft en dat zijn eigen producten en identiteit als land heeft. Een prachtig werk is te zien in het handelen en verzorgen van onze oorspronkelijke Arubaanse planten die ons identificeren als de Arubians.

Corta Mata 6Corta Mata 1Corta Mata 2Corta Mata 3Corta Mata 4Corta Mata 5

Related posts

Tourism Corporation Bonaire met voorlopige resultaten augustus 2023 toerisme op Bonaire: 11.191 verblijfsbezoekers

EA News Author

Hulpverleners nemen certificaat Spaanse les in ontvangst

EA News Author

Zakito Marina is een feit en zal worden getransformeerd in brug en breiding zal binnenkort beginnen

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message