BonaireDutch

Dhr. Marlon Richardson nieuwe directeur toezicht & handhaving per 14 augustus 2023

Entidat Publiko Boneiru

Per 14 augustus 2023, is de heer Marlon Richardson de nieuwe directeur Toezicht & Handhaving (T&H) van het openbaar lichaam Bonaire. Met deze aanstelling wordt het openbaar lichaam Bonaire versterkt met een ervaren directeur op het gebied van people management, verander management en handhaving. 

De op Bonaire geboren de heer Marlon Richardson is ruim 12 jaar werkzaam geweest als Rechercheur bij Korps Politie op Bonaire en ruim 22 jaar bij MCB NV op Bonaire. Daarnaast heeft de heer Marlon Richardson diverse studies afgerond op gebied van management en handhaving. 

Als Directeur T&H zal de heer Marlon Richardson tevens zijn bijdrage leveren aan de optimalisatie van het T&H proces. Om het toezien op naleving van wetten en regels te verbeteren en advies uit te brengen over het bepalen van handhavingsprioriteiten en het treffen van maatregelen indien de naleving onvoldoende is. Waarbij de heer Marlon Richardson vanuit balans tussen bestuur, burgers en bedrijven het handhavend beleid optimaliseert met oog voor het behoud van de eigenheid van Bonaire. 

Related posts

3 Curaçaose militairen nemen deel aan officiersopleiding der mariniers in Nederland

EA News Author

Stempassen afhalen vanaf 9 maart

EA News Author

Aanhouding op zee

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message