SabaDutch

Saba schijnt op de Caribische Week in New York

Saba Ta Briya Na Caribbean Week Na New York

Het Saba Tourism Bureau kondigde zijn succesvolle deelname aan de recente Caribbean Week aan, een prestigieus evenement georganiseerd door de Caribbean Tourism Organization (CTO). De Caribische Week wordt gehouden in New York en dient als een platform om de levendige Caribische cultuur te vieren, media te bevorderen en de
de betrokkenheid, het bevorderen van thought leadership en het aanmoedigen van netwerken binnen de toeristische sector. Saba maakte een indrukwekkende impact tijdens het evenement, met een sterke aanwezigheid op de Media Marketplace en overtuigende hoogtepunten die de aanwezigen betoverden.

De Media Marketplace, een belangrijk onderdeel van de Caribische Week, bood Saba een unieke kans om contact te maken met de media van de handel, consumenten en diaspora. Voor Saba waren meer dan 12 afspraken gepland, waardoor de vertegenwoordigers zinvolle discussies konden voeren met mediaprofessionals. Saba werd vertegenwoordigd en geleid door de directeur van toerisme Malinda Hassell en Diamond PR CEO Jody Diamond.

Diamond PR is Saba’s Noord-Amerikaanse PR bedrijf.
Tijdens de Media Marketplace presenteerde Saba een breed scala aan hoogtepunten, waaronder nieuws en aanbiedingen, unieke producten, duurzaamheidsinspanningen, aankomende evenementen, essentiële snelle feiten en handige manieren om toegang te krijgen tot het eiland. Dit uitgebreide overzicht zorgde ervoor dat de mediabezoekers een volledig inzicht kregen in Saba als bestemming en de ongeëvenaarde ervaringen die het reizigers biedt. De Media Marketplace diende als een platform om de reismedia bloot te stellen en te actualiseren over Saba’s ongelooflijke attracties en kansen.
De enthousiaste reactie van de media-bezoekers heeft grote verwachting ontstoken voor toekomstige kansen.

Diamond PR, in samenwerking met het Saba Tourism Bureau, zal de media-feedback zorgvuldig evalueren en potentiële persreizen naar het eiland onderzoeken, samen met reclame-mogelijkheden. Deze gezamenlijke inspanning is bedoeld om Saba's natuurlijke wonderen, cultureel erfgoed en warme gastvrijheid te laten zien aan een nog breder publiek, waardoor het eiland een must-visit bestemming wordt voor veeleisende reizigers, zei directeur van Toerisme Hassell.

Het Saba Tourism Bureau betuigde zijn dank aan de Caribbean Tourism Organization (CTO) voor het organiseren van de Caribbean Week en het bieden van een platform om de diverse schoonheid van de Caribische regio te benadrukken.

Related posts

Controles van de Kustwacht gedurende het Paasweekend

EA News Author

Herfinanciering covidleningen Curaçao, Sint Maarten en Aruba

EA News Author

Weersverwachting tot donderdag 21 december 2023

EA News Author

1 comment

Saba schijnt op de Caribische Week in New York - Notisia 365 June 29, 2023 at 12:54 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message