CuracaoDutch

Kustwacht, Politie en andere autoriteiten met controles gedurende Fuikdag

Wardakosta Kuerpo Polisial I Otro Outoridatnan Kompetente Ku Kontrolnan Durante Fuikdag.3

De Kustwacht, Politie en andere autoriteiten gaan aanstaande zondag, 7 januari gedurende de Fuikdag 2024 op zee en langs de kustlijnen controleren. Het doel van deze controles is om te garanderen dat personen zich aan de maatregelen houden zoals vastgesteld door de Regering van Curaçao voor die dag en voor het handhaven van de openbare orde. De Kustwacht verzoekt eigenaren van pleziervaartuigen, ‘charterboats’ en seadoo’s om rekening te houden met de maatregelen die voor Fuikdag gelden.

Gebaseerd op de maatregelen; is de verkoop van alcohol niet toegestaan gedurende Fuikdag, er wordt geen toestemming gegeven voor het afspelen van muziek op vlotten en/of podia. Alle boten dienen voldoende zwemvesten aan boord te hebben conform het aantal toegestane passagiers aan boord, alsmede hun scheepsdocumenten. Ook veiligheidsartikelen voor signaal aangeving en fluiten, moeten aan boord zijn. Er zullen controles zijn op vaartuigen door de Haven en Veiligheid Inspectie en de Kustwacht. Bovendien zal de Brandweer controles uitoefenen voor wat betreft het aansteken van vuur aan boord in verband met BBQ. Na 5PM is het afspelen van muziek niet meer toegestaan. De autoriteiten gaan ook controleren op samenscholingen na 5PM bij baaien en andere locaties op zee.

Wardakosta Kuerpo Polisial I Otro Outoridatnan Kompetente Ku Kontrolnan Durante FuikdagWardakosta Kuerpo Polisial I Otro Outoridatnan Kompetente Ku Kontrolnan Durante Fuikdag.2

Related posts

Weersverwachting tot zondag 11 februari 2024

EA News Author

Weersverwachting tot zaterdag 16 december 2023

EA News Author

Minister Rob Jetten van Klimaat en Energie bezoekt Bonaire, Aruba en Curaçao

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message