DutchBonaire

Bonaire aanwezig op de Toronto Outdoor Adventure Show

Bonaire Team

Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft samen met nog zeven partners op het eiland de krachten gebundeld voor de Toronto Outdoor Adventure Show die van 23 tot 25 februari 2024 werd gehouden.

Tijdens het driedaagse evenement was er veel aandacht voor de Bonairiaanse stand die mediavertegenwoordigers, reisadviseurs en professionals uit de toeristenindustrie aantrok. BONHATA, Captain Don’s Habitat, Delfins Beach Resort, Dive Friends, Divi Flamingo Beach Resort, Grand Windsock, Plaza Beach & Dive Resort en Tourism Corporation Bonaire hebben ons eiland vertegenwoordigd.

Naast de strategische aanwezigheid op de Toronto Outdoor Adventure Show benadrukte directeur Miles Mercera de proactieve benadering van TCB ten aanzien van marktdiversificatie: “Deelnemen aan evenementen zoals de Toronto Outdoor Adventure Show is een belangrijk onderdeel van onze diversificatiestrategie. Door ons te richten op nieuwe markten in Canada willen we de belangstelling voor Bonaire stimuleren en gebruik maken van de recente lancering van directe vluchten door WestJet. Deze proactieve aanpak sluit aan bij ons doel om ons bereik voortdurend uit te breiden en de ongeëvenaarde schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden die Bonaire biedt te laten zien.” 

Deze show was voor Bonaire een uitgelezen kans om haar aanwezigheid in Toronto te tonen, vooral na de recente lancering van directe vluchten door WestJet. Het bood een waardevol platform om de natuurlijke schoonheid van het eiland onder de aandacht te brengen en essentiële informatie te delen met de aanwezigen, van wie velen niet wisten waar Bonaire lag en wat ons eiland te bieden heeft. 

Related posts

Carlos López Natera van M21: Informatiemanipulatie – De mogelijke negatieve invloeden van de media op de politiek

EA News Author

Mangroven hebben een fundamentele taak voor de mens en natuur

EA News Author

Zonder afspraak bloeddruk meten op Wereld Hypertensie Dag 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message