BonaireDutch

Bonaire aanwezig tijdens het Travel Counsellors conferentie in Eindhoven

Boneiru Tabata Presente Na E Konferensia Di Travel Counsellors Na Eindhoven 1

Bonaire presenteerde zichzelf met een eigen stand, waar reis professionals waardevolle informatie over Bonaire konden verkrijgen. Marjolein Oleana en Annette Emerenciana van Tourism Corporation Bonaire (TCB) waren trots om Bonaire te vertegenwoordigen op deze belangrijke conferentie.

Een van de hoogtepunten van de stand van Bonaire was het unieke schilderij, dat speciaal voor de conferentie was gemaakt door de lokale kunstenaar Nochi Coffie. TCB had Nochi benaderd om een prachtig kunstwerk te creëren, waarbij enkele elementen bewust open waren gelaten, zodat de “Travel Counsellors-agents” de kans kregen om deze af te maken. Degenen die deelnamen aan deze creatieve activiteit maakten kans om het schilderij te winnen, wat resulteerde in een spannende interactie tussen de bezoekers en het eiland Bonaire.

Naast het artistieke aspect bood de Bonaire-stand ook een smaakvolle ervaring. Bezoekers hadden de gelegenheid om te genieten van Rom Rincon. Deze culinaire traktatie was een hit onder de genodigden van Travel Counsellors. TCB bedankt The Cadushy Distillery voor het sponsoren van de Rom Rincon. 

TCB was ook aanwezig bij de gala en had een eigen tafel waar de Travel Counsellors-agenten waren uitgenodigd. Hier kregen ze de kans om op een nog persoonlijkere manier te netwerken met de vertegenwoordigers van TCB. Deze intieme setting bevorderde het opbouwen van langdurige relaties en versterkte de band tussen Bonaire en de reisprofessionals.

TCB kijkt terug op een succesvol evenement en is verheugd over de gelegenheid om te netwerken met de Travel Counsellors-agenten en hen meer te vertellen over het prachtige eiland Bonaire. Het delen van de unieke eigenschappen, de natuurlijke schoonheid en de warme gastvrijheid van het eiland stonden centraal in de gesprekken tussen TCB en de agentschappen. Door middel van deze persoonlijke interacties konden de agenten een dieper begrip ontwikkelen van de diverse mogelijkheden die Bonaire te bieden heeft. 

Boneiru Tabata Presente Na E Konferensia Di Travel Counsellors Na Eindhoven

Related posts

De carnavalsparades verliepen rustig

EA News Author

ADRA werkt om jongeren te trainen en de nodige hulpmiddelen te bieden om vooruit te komen

EA News Author

Hulpverleners nemen certificaat Spaanse les in ontvangst

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message