BonaireDutch

De zoektocht naar de vermiste persoon Arthur Cecilia ‘Turbo’ wordt voortgezet

Zoektocht Turbo 1

Omstreeks 19:00 uur op zondag werden enkele persoonlijke spullen van Arthur in de omgeving van Sabana Piedra Krus gevonden. Een zoekploeg ging direct ter plekke en was tot omstreeks 21:00 uur aan het zoeken maar zonder resultaat. 

Vandaag, 29 mei omstreeks 11 uur ‘s ochtends heeft het Korps Politie Caribisch Nederland de zoektocht naar Arthur Cecilia beter bekend als ‘Turbo’ hervat. De zoektocht werd onder leiding van het KPCN georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en de Kustwacht, die zowel op land als per helikopter aanwezig waren. Daarnaast werden zij ondersteund door de Koninklijke Landmacht en Curaçao Militie die op het eiland zijn voor een training. Tijdens de zoektocht werd in de omgeving van Washington Park, Bolivia en Sabana Piedra Krus, in zowel de begroeide gebieden (mondi) als aan de kust, gezocht. De zoektocht werd om 16.30 uur afgerond zonder resultaat. 

Arthur is op zondag 28 mei omstreeks 05:00 uur voor het laatste gezien in de omgeving van Nort Saliña/Nawati. Hij had een groene korte broek aan zonder shirt.

Mocht je iets hebben gezien of iets weten over de verblijfplaats van Arthur ‘Turbo’, neem dan contact op met de politie via 715-8000, 911 of via de anonieme tip lijn 9310.

Zoektocht Turbo 9Zoektocht Turbo 8Zoektocht Turbo 7Zoektocht Turbo 2Zoektocht Turbo 6Zoektocht Turbo 4

Related posts

Inflatie op Aruba blijft onder het wereldwijde gemiddelde

EA News Author

Opnieuw drugs onderschept door Zr.Ms. Groningen

EA News Author

Aruba en Nederland sluiten bestuurlijk akkoord over houdbare overheidsfinanciën

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message