Lokaal/ArubaDutch

DTI Employee wellbeing retreat-day

7 1

Op maandag 24 april 2023 organiseerde DTI een “Employee wellbeing retreat-day” in verband met “World Day for Safety and Health at work”.
Dit jaar viert de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) de Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk op 28 april 2023. Het thema van dit jaar is: Een veilige en gezonde werkomgeving: een fundamenteel recht.
Met aandacht voor dit thema heeft het DTI in april informatie gegeven over de verschillende inspecties en klachten die het DTI doet om de bevolking van Aruba bewust te maken van de veiligheid.

DTI startte de Veiligheidsweek met een speciale dag gewijd aan haar medewerkers om hun algemene welzijn te verbeteren en een aangenamer en gezonder werkomgeving te creëren. En dus heeft DTI het thema: Een veilige en gezonde werkomgeving.

De ‘Employee wellbeing retreat-day’ werd gehouden in het Moreu Facilitation & Healing Center onder leiding van mevrouw Belquis Moreu en personeel. Daarnaast kregen de medewerkers op deze dag verschillende informatie over hoe ze hun eigen algemene welzijn kunnen verbeteren, waaronder hun manier van denken, emoties, fysieke activiteiten, teamwork en de mogelijkheid om te relaxen en te genieten van de dag. Het personeel werd gevraagd om zich zo comfortabel mogelijk te kleden en hun veiligheidsschoenen thuis te laten om zichzelf te bedienen.

DTI adviseert alle bedrijven en afdelingen om initiatief te nemen en zich te concentreren op het algemene welzijn van hun werknemers, waarbij het “welzijn” van uw werknemers centraal staat om een betere dienstverlening en bijdrage te leveren aan de mensen van Aruba.

1 16112121310151491817431658

Related posts

Weersverwachting tot zondag 23 juli 2023

EA News Author

Weersverwachting tot donderdag 21 september 2023

EA News Author

Partijleider Mike Eman: Er is een opkomende armoede met meer dan 50.000 mensen die leven onder het minimum

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message