Lokaal/ArubaDutch

Het HGH-project biedt een workshop over de kwetsbaarheid van volwassenen

Vulnerabilidad

Het HGGH-project heeft in februari en maart een reeks van 7 workshops over het thema Vulnerabiliteit van een Oudere Volwassene aangeboden die afgelopen donderdag eindigden.
Sluit. Rosa Leon, “Gerontoloog”, coördinator van het HGGH-project (onder auspiciën van Stichting Beweging is Leven) samen met mevrouw. Madelyne Ridderstap, “Begeleidingskundige” bij Dept. van Sociale Zaken was de facilitator tijdens de workshop. Ze concentreerden zich op primaire onderwerpen en ook op bijkomende, maar zeker niet minder belangrijke onderwerpen.

Verschillende vertegenwoordigers van degenen die met ouderen werken waren aanwezig op deze workshop, bijvoorbeeld Huizen van zorg, FAVI, Dagopvang, kinderen met hun ouders in hun zorg, vertegenwoordigers van de 60+ groep, werknemers van een Huis voor ouderen die “bijzonder” zijn en een Welzijnsconsulent. Iedereen die deelnam had een tas vol informatie mee naar huis, die zeker van waarde zou zijn voor hun werk met onze ouderen. Op de laatste dag moesten alle deelnemers een poster samenstellen waarin alle woorden werden gereproduceerd die ze de afgelopen zeven weken hadden geleerd. De deelnemers waren blij dat ze samen konden reflecteren op het werk met oudere volwassenen, omdat de mogelijkheden om specifieke informatie over deze onderwerpen te ontvangen zeer schaars zijn in Aruba.

Dank aan Movement Ta Vida Foundation, Cede Aruba, Samenwerkende Fondsen, het Ministerie van Sociale Zaken en het Huntto Grandi Grandi Huntto project voor het mogelijk maken van de workshop. Ten slotte bedankte hij alle deelnemers individueel voor hun deelname en ontving ze een deelnemingscertificaat.

Related posts

Toeristenbureau van Curaçao viert het winterprogramma van Westjet

EA News Author

Tijdens de bijeenkomst publiceerde Cost of Living: Minister Maduro verklaarde dat Mike Eman de groeiende armoede in Aruba heeft veroorzaakt

EA News Author

Parlementslid Miguel Mansur: De werkgever heeft de werknemer nodig en de werknemer heeft de werkgever nodig maar beide hebben een efficient overheid nodig

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message