BonaireDutch

Politieberichten van maandag 5 juni tot en met woensdag 7 juni 2023

Kpcn

Hit & Run

In de ochtenduren op dinsdag 6 juni vond een hit & run plaats op de Bulevar E.E.G. Auto 1 die richting zuiden reed stopte bij de kruising van de Bulevar E.E.G. en de Kaya Ir. R. Statius van Eps omdat de auto die ervoor reed, linksaf wilde slaan. Op dat moment botste auto 2 achterop auto 1. Tijdens dat de bestuurder van auto 1 naar CRS belde, ging de bestuurder van auto 2 ervandoor. KPCN verzoekt de bestuurder van auto 2, waarvan het kentekennummer bekend is, om zich te melden bij het politiebureau. 

Verkeerscontrole Kaya Korona

Op dinsdag 6 juni vond een verkeerscontrole plaats op de Kaya Korona. Er werden in totaal 39 voertuigen gestopt en gecontroleerd. 

Hierbij werden 9 processen verbaal uitgeschreven.

De processen verbaal waren voor het volgende:

3x voor het rijden zonder autogordel;

4x voor het rijden zonder verzekering;

2x voor het rijden zonder rijbewijs;

1x voor het laten rijden van een minderjarige zonder rijbewijs.

KPCN wil een ieder erop attenderen om zich te houden aan de regels van de verkeersverordening. Hiermee draag je ook bij aan een veilig verkeer op het eiland. Er zullen de komende periode regelmatig controles gehouden worden, waarbij er streng wordt opgetreden als je bovengenoemde niet in orde hebt of als men zich niet houdt aan de verkeersregels.

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen. Het bedrag van een boete voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.

Aanrijding tussen auto en scooter

Op maandag 5 juni vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De bestuurder van een auto die vanuit een zijstraat de Bulevar Gobernador Debrot op wilde rijden, zag de aankomende scooter niet. De scooter botste tegen de auto. Hierdoor viel de bijrijder van de bestuurder van de scooter. Het slachtoffer werd ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld.

Related posts

Mw. mr. Frederieke Damme bezoek GHJ Curaçao en OM Aruba voor kennismaking

EA News Author

Weersverwachting woensdag 17 mei 2023

EA News Author

Het is een groot gevaar als we ons niet aan God houden

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message