Lokaal/ArubaDutch

Stichting Aruba Windsurf en Kite Events presenteert de 35e editie van Aruba Hi-Winds

Aruba Hi Winds Ta Presenta Su Di 35 Edicion Na The Fishermans Huts 1

De verwachtingen zijn hoog voor de 35e editie van de Aruba Hi-Winds die dit jaar van 17 – 22 mei plaatsvindt bij de Fisherman’s Huts. Aruba Hi-Winds is het langstlopende evenement in het Caribisch gebied. De organisatie is zeer trots om de verschillende (water)sportdisciplines op duurzame wijze te kunnen ondersteunen.

Gedurende de jaren is Aruba Hi-Winds gegroeid van een kleine windsurfingwedstrijd tot een volledig evenement vol spanning en adrenaline op het water en land. De partners Successfully Caribbean, Amstel Bright, Aruba Tourism Authority, Vader Piet Windparken en CXPay spelen een belangrijke rol in het opzetten van de 35e editie en hier is de organisatie dankbaar voor.

Registratie
Deelnemers kunnen zich makkelijk en snel online inschrijven via arubahiwinds.com. De officiële registratie vindt plaats op woensdag 17 mei van 14:00-17:00, gevolgd door een feestelijke openingsviering bij de Fisherman’s Huts.

Categorieën & Prijzen Jonge en oudere liefhebbers mogen meedoen aan de jeugd- en volwassenwedstrijden. Ook met kinderen en beginners is er rekening gehouden. Naast de populaire windsurf- en kitesurfcompetities is er dit jaar een nieuwe categorie, namelijk Kite X (Kite Cross). De Sunfish-zeilrace en mountainbikecategorieën zijn ook dit jaar een onderdeel van de 35e editie van Aruba Hi-Winds.

Livestream
Volg de actie vanaf het strand en mis geen enkel detail op het water via het grote scherm bij de Fisherman’s Huts, inclusief de Big Air eliminations in de kitesurfcategorie. Men kan ook wereldwijd vanaf het begin tot het einde de Aruba Hi-Winds-livestream volgen op arubahiwinds.com.

Activiteiten
Iedereen is uitgenodigd om de lokale en internationale deelnemers aan te moedigen en te genieten van de activiteiten op het strand, zoals het dagelijkse happy hour van 17:00-19:00, een food court en livemuziek. Meer informatie over de 35e editie van Aruba Hi-Winds is beschikbaar op de website arubahiwinds.com.

Related posts

De Kustwacht voert controle-patrouilles uit op zee

EA News Author

Alertheid gevraagd: bezoekers vaak meer geld kwijt aan Visitor Entry Tax door wederverkopers

EA News Author

dr. Ryçond Santos do Nascimento: Waarom wil Nederland een consensuswet voor financieel toezicht?

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message