Lokaal/ArubaDutch

Tram verkopen is een oplossing om Arubus te redden

Bende Tramnan Ta Un Solucion Pa Salba Y Scapa Arubus

Het is geen geheim dat in 2015 de AVP-regering met het project van trammmen kwam voor Aruba. Dit project kostte Aruba veel geld en offerde het onderwijs van Aruba op, waar men ervoor koos om geen MAVO / HAVO te bouwen om het beroemde tramproject te komen dat niets oplevert voor Aruba, dit is zeker een van de slechte beslissingen van de AVP-regering.
De tram kostte ons allen die op dit stukje eiland Aruba wonen 44 miljoen gulden. Het kabinet van Mike Eman kwam met trams die tot op heden geen resultaat of toegang tot Arubus hebben gegeven. Trams zijn speciaal ontworpen om mensen van een bestemming naar een andere te vervoeren, maar in grote landen is het een ideaal concept.

Hier in Aruba is een tramrit die Aruba meer dan 40 miljoen florin kost op een afstand van het station naar het stadscentrum waar de toerist in een paar minuten kan lopen en van de andere winkels van Aruba kan genieten die de Aruba-producten verkopen.
Naast het idee om met de tram naar Aruba te komen dat geen enkele gulden voor Aruba genereert, maar het uit de portemonnee van de mensen van Aruba haalt, is vandaag meer dan ooit de tram in Aruba een project dat niet verdient te bestaan.
Naast deze hele slechte beslissing om met een idee te komen dat niet past bij Aruba, heeft het beroemde Arutram-departement onder Arubus gezet en daardoor de kosten van Arubus verhoogd en het departement in een delicate situatie gebracht. Minister Ursell Arends heeft onlangs prijzen voor parkeerplaats aangekondigd die geld uit de portemonnee van de bevolking halen, maar heeft niks gerepareert wat er mis is in het huis zelf.

Het betalen van parkeerplaatsen in Aruba is op zichzelf goed, maar gezien is er geen betere en ruimere parkeerplaatsen om te betalen, Aruba heeft niet veel parkeerplaat en jaren geleden werd gesproken over het maken van verschillende parkeerplaatsen om op verschillende punten van de straat opties te krijgen, tot op heden is er geen vooruitgang gezien, maar als je wilt dat de bevolking betaalt , moet er eerst ervoor zorgen een gebied en ruimte zijn om parkeerplaatsen in Aruba mogelijk te maken.
Het excuus is altijd dat er geen geld is, maar wat is er intern gedaan om het budget te hebben om deze parkeerplaatsen te bouwen? Een optie die zeker een goed inkomen zal genereren is de verkoop van deze trams die voor essentieel zijn in hun

port en zonder dat ze een cent genereren voor Aruba.
In principe kan gezegd worden dat minister Ursell Arends niet handelt met zijn hart voor de mensen van Aruba, aangezien zelfs een blinde kan zien dat wanneer een object niet functioneert voor jou en in goede staat is de optie is om het te verkopen. De verkoop van de Arupark trams levert een aanzienlijk bedrag op in zijn budget dat de druk en delicate situatie in Arubus kan verlichten.

Maar wat heeft de minister eigenlijk te zeggen, wat is de connectie met de slechte beslissingen die de AVP-regering in het verleden heeft genomen om dit recht te zetten? Is het zo dat minister Ursell Arends aan de zijde van het volk van Aruba om een departement goed te beheren zodat de overheid de inkomsten goed ontvangt ?. Wat is de reden dat de overheid steeds meer in de handen van het bedrijfsleven wil komen? Net als in Serlimar. Er zijn sterke aanwijzingen dat minister Ursell Arens aan beide kanten speelt en het is zeker iets gevaarlijks voor de mensen van Aruba, op een dag wil ze vlees zijn maar andere keer ze vis zijn, dit zijn ontwikkeling die gaande is in de meeste departementen van minister Ursell Arends. In dit hele proces is het de bevolking van Aruba die wordt geschaad en rechtvaardigheid wordt niet geïmplementeerd.

Related posts

Minister Wever en delegatie van de Europese Unie inspecteerden werkzaamheden in Maria Convent

EA News Author

Zijne Excellentie Ajamu Baly met een werkbezoek op Curaçao

EA News Author

Politieberichten van maandag 5 juni tot en met woensdag 7 juni 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message