Lokaal/ArubaDutch

Kario Marcel Pereira Actor Arubiano in Netflix-film

Kario Marcel Pereira 1

Sinds een paar maanden is er een zeer interessante film op NETFLIX waarin een Arubaan speelt: A jazzman?? s Blues. De acteur is Kario Marcel Pereira. Zijn artistieke naam is Kario Marcel. Kario is de zoon van Henry Pereira jr. – beter bekend als Junie and Diana Bailey. Junie is Aruban en Diana is Amerikaans. Kario Marcel werd geboren op Aruba op 13 augustus 1989 en verhuisde met zijn ouders naar de Verenigde Staten in 1991 waar hij nog steeds woont. Vanaf zijn kindertijd was een van zijn hobby’s theater en speelde hij in verschillende toneelstukken. Na de middelbare school studeerde hij zijn favoriete vak, theater. Ze studeerde succesvol voor haar Bachelor’s aan de Circle in the Square School of Dramatic Arts in New York. Daarna behaalde ze haar Masters of Fine Arts aan New York University (NYU).
Kario Marcel heeft al in verschillende films gespeeld, waaronder Broad City (2018), Chicago Fire (2019), The extinction of Fireflies (2021), A Jazzman’s Blues (2022). Hij is ook te zien in de serie Dead Ringers die dit jaar op televisie begon, 2023.

Een Jazzman’s Blues
De film uit 2022, A Jazman’s Blues, verschijnt op Netflix en is goed ontvangen. Dit jaar, op 25 februari 2023, kreeg de film verschillende nominaties op de AACP Image

Awards:

Uitstekende film. De hoofdrolspeler Joshua Boone werd genomineerd voor Outstanding Actor in a Motion Picture en de hele cast werd genomineerd voor Outstanding Ensemble Cast in a Motion Picture.
In deze film speelt Kario Marcel de rol van Johnathan Dupree.

In 1987 bezoekt een oude vrouw, Hattie Mae, Johnathan Dupree in zijn kantoor. Johnathan is de minister van Justitie van Hopewell, Georgia, die opnieuw probeert te winnen van zijn racistische politieke ideeën. Hattie zegt dat ze de moord op haar zoon, Horace John Boyd, bekend als Bayou, moet oplossen. Bayou werd in Hopewell County 40 jaar eerder gelinkt, in 1947.

Ze geeft Johnathan een pakket brieven waarin staat dat hij alles kan vinden wat hij moet weten. Johnathan wil de kaarten weggooien, maar ziet dat ze naar Leanne J. gaan. Haar moeder, Harper, begint ze te lezen.

Op dit moment begint de realiteit van 40 jaar geleden zich te openbaren, een verhaal van segregatie en de gevolgen ervan, de trieste omgeving van het leven van de koloniale Zuiden van de Verenigde Staten. En Johnathan leert de waarheid over zijn geboorte en erfenis als een zwarte man in het wit.

Mensen uit Aruba, Corsica en Bonaire worden uitgenodigd om deze film te zien, A Jazzman’s Blues, op Netflix. We feliciteren Kario Marcel Pereira met dit succes en hopen hem te zien in veel meer films.

Kario Marcel Pereira.01Kario Marcel Pereira

Related posts

Debt of 916 million is not covered by negotiations between the COHO and the Onderlinger Arrangement

EA News Author

Het Arubaanse team was aanwezig op de CHTA Marketplace in Barbados: Toerisme sterk en normaliserend na exponentieel herstel

EA News Author

Weersverwachting geldig tot zaterdag 06 mei 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message