Lokaal/ArubaDutch

Op King’s Day Weststraat zal het centrum van Art

Img 7584

In het kader van King’s Day brengt Downtown Reinvented opnieuw een groot evenement op 27 april, Downtown Goes Orange. In 2022 heeft Impact Hub Aruba, op initiatief van de eigenaren van het Weststraat-gebied, gezamenlijk met Impact Hub Aruba krachten gebundeld om strategisch te werken aan de collectieve revitalisering van het commerciële gebied in Weststraat.

In september 2022 werd het platform ′′Downtown Reinventa′′ gelanceerd dat een reeks evenementen voor het winkelgebied Weststraat zal omvatten, maar ook zal dienen als ondersteuning voor andere mensen in de creatieve sector die ideeën hebben om evenementen te organiseren, hetzij door hun talent of andere artistieke disciplines te tonen, aldus mevrouw. Mary-Ann Falconi, General Manager van Impact Hub Aruba. In november 2022 lanceerde ze het eerste evenement ′′Downtown Food & Art Festival′′ dat meer dan 2000 mensen bezochten, inclusief cruise toeristen.

Om het Downtown Orange-gebied te helpen revitaliseren, lanceren de partners van Weststraat het volgende evenement, Downtown Goes Orange. Dit evenement zal kleiner zijn dan het doel om een duurzaam formaat te creëren, met regelmatiger activiteiten elke maand. Op 27 april zal Weststraat opnieuw het centrum van de familie-omgeving zijn en de Harbourwalk worden omgevormd, te beginnen vanaf 7 PM. Meneer. Ivan Diaz, Property Manager van Harbour House en Harbourwalk, heeft uitgebreid dat er verschillende ambachtelijke kiosken zullen zijn, voedselverkoop, pop-up restaurants, en entertainment van DJ Caleto, “live” muziek van Acustica en diverse andere presentaties van lokale artiesten. Romar zal aanwezig zijn met zijn uitgebreide assortiment drankjes voor onze gasten.

De commissie van Downtown Reinventa bedankt de eigenaren in de Weststraat, Bazarrr, Lima Bistro, Acustica, DJ Caleto, en alle ambachtslieden die de visie van de revitalisering van Downtown Oranjestad delen en die dit initiatief opnieuw steunen. De commissie van Downtown Reinventa is enthousiast over Downtown Goes Orange en hoopt dat de gemeenschap van Aruba een unieke sfeer kan beleven op Koningsdag.
Voor meer informatie en updates over dit evenement, kunt u de sociale pagina’s van Impact Hub Aruba bezoeken of als u geïnteresseerd bent om deel te nemen met een kiosk kunt u contact opnemen met Impact Hub’s Whatsapp 5927007 voor meer informatie.

Event FlyerImg 7605Img 20221202 Wa0040Img 20221202 Wa0046Downtown Goes Orange Mary Ann Ivan

Related posts

Ernstig ongeval in San Nicolas met zware schade en gewonden

EA News Author

Voorlopige resultaten toerisme op Bonaire in mei 2023: 12.609 stayover bezoekers

EA News Author

Weersverwachting tot dinsdag 23 januari 2024

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message