NederlandDutch

TUI blijft investeren in abc-eilanden:14 vluchten per week en meer non-stop

Tui Ta Sigui Inverti Den Islanan Abc 14 Buelo Pa Siman I Mas Buelo Sin Stop 

De ABC-eilanden zijn onverminderd populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Reden voor TUI fly om te blijven investeren in vluchten van en naar het Caribisch gebied. Komende winter vliegt de luchtvaartmaatschappij 14 keer vanaf Schiphol naar de ABC-eilanden, waarbij twee keer per dag naar Curaçao wordt gevlogen, vijf keer per week Bonaire en drie keer per week Aruba wordt aangedaan.

Rick van der Pluijm, Head of TUI Dutch Caribbean: “Het is geweldig dat we deze winter twee vluchten per dag naar Curaçao uitvoeren. Samen met de vluchten naar Aruba en Bonaire geeft het vakantiegangers, maar ook de mensen op de ABC-eilanden een ruime keuze aan vluchten van en naar Amsterdam waarbij je naar alle drie de eilanden ook non-stop kunt vliegen. Ik weet zeker dat we daar veel mensen blij mee maken”.

14 vluchten per week
De komende winter vliegt TUI twee keer per dag op Curaçao waarbij er dagelijks non-stop gevlogen kan worden, zowel heen als terug. Bonaire wordt deze winter vijf keer per week aangedaan, iedere dag van de week met uitzondering van donderdag en zondag. De vluchten zijn zo gepland dat reizigers drie keer per week non-stop naar Bonaire kunnen vliegen en twee keer per week non-stop naar Amsterdam. Aruba wordt drie keer per week aangedaan. Op de maandag, donderdag en zondag en altijd in combinatie met Curaçao. Ook hier kan zowel op de heen- als terugvlucht non-stop gevlogen worden.

Cabin crew uitgebreid
Om alle vluchten uit te kunnen voeren, heeft TUI onlangs 18 nieuwe lokale cabin crew leden op Curaçao geworven. Naast Nederlands spreken zij ook allemaal Papiaments. Met deze nieuwe collega’s heeft TUI inmiddels een groep van zo’n 60 lokale cabin crew die speciaal op de route van en naar de ABC-eilanden kan worden ingezet.

Dreamliner
De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner van TUI fly. In dit toestel zijn drie verschillende klassen te boeken: Economy, Comfort en Deluxe. De meeste accommodaties voor het winterseizoen zijn inmiddels boekbaar. En deze maand zal het aanbod van zomer 2024 boekbaar zijn. Ook losse tickets voor het winterseizoen zijn nu al te boeken.

Related posts

CAft: “Benut herstel ten behoeve van een weerbare economie”

EA News Author

De commissaris van justitie vindt dat de aanklager actief werkt aan de zaak Flamingo en weigert het verzoek van Otmar Oduber

EA News Author

Gamechanger in circulair design maakt 
nieuw product in opdracht van Farm to Crafts

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message