BonaireDutch

Voortgang led verlichtingsinstallatie voor een verbeterde openbare verlichting

Voortgang Led Installatie

 Het openbaar lichaam Bonaire zet haar inspanningen voort om de openbare verlichting op Bonaire te verbeteren door de installatie van moderne LED verlichting. De komende dagen staan er belangrijke werkzaamheden gepland die de verlichting in verschillende delen van het eiland zullen veranderen.

Op maandag 14 augustus gaat WEB NV verder met de installatie op Kaya International. Het betreft het gedeelte vanaf de T-kruising met J.A. Abraham Boulevard tot aan de ingang van de voormalige catering. Deze upgrade zal niet alleen de zichtbaarheid verbeteren, maar ook bijdragen aan een veiligere omgeving voor zowel voetgangers als automobilisten.

Van dinsdag 15 augustus tot en met donderdag 17 augustus zullen de werkzaamheden zich richten op de woonwijken Bario Nieuw Amsterdam en Mamparia Kutu. In Bario Nieuw Amsterdam worden specifiek de volgende straten aangepakt: Kaminda Pilon, Kaya Baracoa, Kaya Belua, Kaya Chi ku Cha, Kaya Parapeta, Kaya Piedri Mula, en Kaya Konfo. Deze uitbreiding van de LED verlichting zal bijdragen aan een betere zichtbaarheid en veiligheid voor de bewoners van deze wijken.

Op donderdag 17 augustus zal het installatieteam verdergaan vanaf de catering tot aan de ingang van de luchthaven. Als alles volgens plan verloopt, zal op vrijdag 18 augustus het gebied vanaf de ingang van de luchthaven tot en met Te Amo Beach van nieuwe LED verlichting worden voorzien.

Automobilisten wordt verzocht rekening te houden met deze werkzaamheden en hun snelheid aan te passen waar nodig. Veiligheid langs de weg heeft de hoogste prioriteit. Ook doen we een vriendelijk verzoek aan bewoners van Bario Nieuw Amsterdam en Mamparia Kutu om hun voertuigen niet vlak bij de lichtmasten te parkeren tijdens deze periode. Dit zal de vlotte voortgang van de werkzaamheden bevorderen.

Gedeputeerde Thielman: ‘Het OLB en WEB NV zijn vastberaden om de openbare verlichting op Bonaire te verbeteren en te zorgen voor een heldere en veilige omgeving voor alle inwoners. We danken de gemeenschap voor hun begrip en medewerking tijdens dit project.’

Related posts

Meer toeristen per vliegtuig naar Caribisch Nederland dan in 2021

EA News Author

Dr. Ryçond R. Santos do Nascimento (AVP): Evelyn Wever-Croes wil de overgave van onze autonomie als een prestatie beschouwen

EA News Author

KPCN organiseerde een training voor analisten in de regio

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message