Lokaal/ArubaDutch

Woonwijk van Dakota nam afscheid van Mr. Albert Etienne Lake, beter bekend als Ali

Pap Dushi Bario Di Dakota A Tuma Despedida Di Sr. Albert Etienne Lake Miho Conoci Como Ali Rip

En zo nam onze geliefde inwoner van Dakota elke dag afscheid van het lichaam van de Heer. Albert Etienne Lake, beter bekend als Ali (RIP). Een vrijdag avond in het centrum van Barrio Dakota vol met familie, vrienden, sporters, voetballers en kennissen en zaterdagavond in de kerk van Fatima  in Dakota.

Een lange rij wachtte nog op hun beurt om de kerk binnen te gaan om hun condolences te betuigen aan Ali’s familie. Een geweldige atleet, een geweldige verdediger. Dakota staat bekend om zijn vriendelijke multiculturele mensen uit alle delen van de wereld. Dakota is een soort kleine Verenigde Naties. Houdt u aan vrede en rust onder elkander.

Met liefde en respect. Wat was het heerlijk om Erick en Ricky Lake te horen zingen het liedje dat hij graag zingt in de kerk en dat Kippenvel met zijn mooie stem aan iedereen presenteert. Wat een mooi koor zong, en wat een mooie trompettocht voor herder Jaïrus.

De familie Lake is groot en bekend in Aruba. Een lief, rustig en inspirerend gezin. Lady Ruth kent ze allemaal, maar de mensen die ze het meest kent zijn Ruby, Ellen, Ricky, Glenroy, Osmar en Ali. Ze zijn allemaal lichtsterren die elke dag onze lieve stad Dakota verlichten. Het is normaal om veel vrienden en kennissen bij een begrafenis te ontmoeten, als je samen in je buurt woont. Je bent een beetje verdrietig in de kerk, en je bent een beetje terug in het leven in Hong Dakota Take Away of Dragon Town. Lady Ruth kwam samen met haar tante Veneranda en haar vriendin Sonia in Dragon Town en ontmoette Gerda, Shirley, Netto, Kado en Edsel, om er maar een paar te noemen.

We konden een tijdje praten en ideeën uitwisselen met Netto, die ons op de eerste dag van het “Think commongood in your neighborhood” in onze wijk Dakota ontmoette. Het was in de vroege namiddag dat we langs het John Wowo Plaza liepen en een hele groep vrijwilligers zagen die hun pauze maakten met een lekkere snack, een haakje aan het trekken waren of zich voorbereidden om verder te gaan met het goede werk van het vrijwilligerswerk om vuil op te ruimen in verschillende van Dakota’s eilanden.

En later op de middag ontmoetten we ook een aantal van hen in Dragon Town en namen een koel biertje om de warmte te verzachten, omdat de zon heel warm was. Hun motto is:  Together we rise, together we strife: Building common good in your neighborhood. Toen we langs het terrein voor de Bouwmaatschappij liepen, zaten alle grote bakken vol met vuil, vol tot over de kop.

Eén van de vrijwilligers vertelde ons dat ze niet tegen het afsluiten van het toilet zijn, maar dat ze wel grote bakken in de wijk moeten plaatsen zodat de gemeenschap haar vuil kan weggooien. In het begin zal er veel vuil zijn, maar als de meeste ermee wegkomen, zal de hoeveelheid afnemen en boven een normaal niveau liggen. Klinkt dat niet slecht? We vroegen onze vriendin Gerda om ons te helpen met het plaatsen van de plaat in de muziekbox in Dragon Town en het plaatsen van de muziek van Bob Marley, want het is heel leuk daar. Een aangename sfeer met je vrienden en vrienden uit de buurt. Dank aan Veny en Sonia voor het gezelschap en dank aan onze goede vriend en buurman Cado voor het meerdere malen een koel en frisse traktatie te bezorgen. We dronken zo veel dat we niet meer konden roken. En bedankt voor de heerlijke croquettes en loempia. Wij zenden onze condoleances, troost en liefde aan de familie, vrienden en kennissen van Ali Lake, in het bijzonder aan zijn mooie vrouw Editha, en aan zijn kinderen Joally, Albert, Abigail en Brian en aan de kleinkinderen. En we danken alle vrijwilligers die zich dagelijks hebben ingezet voor de schoonmaak van onze lieve Dakota. Dank u voor het lezen van ons verslag met aandacht en dank u voor de goede reacties op het verslag van vorige week en het gedicht dat aan de pers werd toegewijd op de persdag van 1 september. Een groet aan jullie allemaal!

Pap Dushi Bario Di Dakota A Tuma Despedida Di Sr. Albert Etienne Lake Miho Conoci Como Ali Rip 1 1Pap Dushi Bario Di Dakota A Tuma Despedida Di Sr. Albert Etienne Lake Miho Conoci Como Ali RipPap Dushi Bario Di Dakota A Tuma Despedida Di Sr. Albert Etienne Lake Miho Conoci Como Ali Rip .1

Related posts

Carlos Pourier viert 20 jaar in dienst bij het olb

EA News Author

Team Aruba is klaar voor het Latijns-Amerikaanse BMX Kampioenschap

EA News Author

Weersverwachting tot dinsdag 25 juli 2023

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message