BonaireDutch

Politieagent op Bonaire moet een voorbeeld zijn en geen geweld plegen

Polis Mester Ta Un Ehempel Y No Crea Violencia Aproposito

Op Bonaire vond plaats een activiteit in Malecon naast de zee. Dit is het festival dat plaatsvondt, een festival dat zeker veel mensen aantrek, niet alleen de lokale bevolking, maar ook toeristen.

Het is echter opgemerkt dat een collega-journalist werd aangevallen zonder contact met de politie en dat de politie op de een of andere manier de collega-journalist zonder reden naar beneden duwde. Allereerst moet een politieagent orde en rust brengen en niet de chaos en onrust creëren door alleen maar te denken dat hij in een uniform is en dat hij machteloos is.

Daarnaast wordt je als politieagent getraind om met mensen te communiceren en omgaan, hoe hard of dronken iemand ook is. Het is de taak van een politieagent om rust te brengen en de persoon veilig te houden. Deze politieagent op Bonaire heeft echter bewezen dat politiewerk niet voor hem is.

Het moet ook duidelijk zijn voor alle politieagenten dat de activiteiten die ze aanbieden om te werken niet een activiteit is om te genieten en te genieten van het, maar om de mensen te beschermen en om rust te houden, dat is ook niet aan deze politieagent aangetoond.

Op de video’s is te zien dat de burger, die ook een collega van de pers is met zijn handen omhoog, niet de politieagent heeft aangeraakt, maar de politieagent zelf die de persoon heeft geduwd. Toch bleek ook dat de collega later ook werd gesloten, maar wie is hier eigenlijk schuldig? Wie heeft dit verkeerd gedaan, en wie moet een goed voorbeeld zijn?
Dit is zeker niet bewezen door de politieagent. Hoe dronken een burger ook kan zijn, geen enkele politieagent heeft het recht om een burger op deze manier te duwen, Godzijdank is het scenario zo, stel je voor dat de burger zijn hoofd in de stoep zou vallen en zijn hoofd zou openbreken tot onbewustzijn waar hij zelfs zijn leven zou kunnen verliezen, wat zou deze politieagent dan willen doen? Excuseer me? Als politieagent zou je beter kunnen presteren.
Deze situatie is onaanvaardbaar en het is de bedoeling dat er een disciplinaire sanctie wordt ingesteld, zodat de boodschap duidelijk is dat het hebben van een uniform in politiekleding geen recht geeft om een burger op deze manier te behandelen. Je wilt dat anderen respect voor je hebben. Als KPCN echt wil laten zien dat het een rechtvaardig orgaan is, moet het deze situatie op een professionele manier aanpakken, want beide kanten van het misbruik zijn niet te acepteren.

Click aki bao like y share 

Related posts

In de avonduren kan er geen gebruik gemaakt worden van sportfaciliteiten

EA News Author

Kort cursus creatief schrijven

EA News Author

Weersverwachting tot donderdag 18 mei 2023

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message