DutchBonaire

Bonaire organiseert haar tweede jaarlijkse ‘Bonaire International Sports Week’

Boneiru Ta Organisa Su Di Dos ‘Bonaire International Sports Week Anual

INDEBON presenteert, in samenwerking met Fundashon Wega di Number Bonaire (FWNB) en Tourism Corporation Bonaire (TCB), een spannende tweede editie evenement voor de sport-, welzijns- en gezondheidssector van Bonaire.

De sportweek evenementen worden gehouden van 21 maart tot begin april. Alles begint donderdag met een openingsceremonie in Casa Bizarro met de verantwoordelijke partners. Tijdens deze week laat de actieve gemeenschap van Bonaire zich zien en positioneert het eiland zich als sportbestemming voor de lokale bevolking en bezoekers.

Het programma van de ‘Bonaire International Sports Week’ speelt zich af op het hele eiland en biedt een breed scala aan sportactiviteiten. Van lokale toernooien tot internationale competities en clinics, het doel is om een breder publiek te betrekken en de deelname aan de vele sportevenementen gedurende de week te bevorderen. Bovendien biedt het platform lokale atleten de mogelijkheid hun talenten te laten zien.

Het komende weekend, dat begint op 22 maart, belooft bruisend te worden met diverse activiteiten. De ABC beachvolleyball toernooien beginnen in ‘Stadion di Playa’ en bieden een opwindende demonstratie van sportiviteit. Ondertussen kunnen liefhebbers van ABC Beach Tennis zich verheugen op wedstrijden op het veld achter Budget Marine. Softbalfans kunnen terecht bij Jossy Boekhoudt Ballpark voor pittige wedstrijden, terwijl Pickleballliefhebbers van hun sport kunnen genieten bij Sporthal Jorge Nicolaas.

Dit weekend en volgend weekend wordt er gevoetbald op Veld Sylvio “Chio” Semeleer. Daarnaast zijn er volgende week diverse activiteiten: ABC Biljart, georganiseerd in Sporthal Jorge Nicolaas, een zwem 4-daagse, plaatsvindend bij Parke Tului Domacasse, TIRABON op de schietbaan Arthur Enrique Mauricio en Xtreme Mountain Bikers. De hele week zullen de Xtreme Mountain Bikers clinics geven op scholen, met als hoogtepunt een evenement in het  weekend daarna.

De ‘Bonaire International Sports Week’ trekt bezoekers en de lokale bevolking aan met de bedoeling om hun sportieve enthousiasme te omarmen. Hoewel het evenement voornamelijk bestaat uit wedstrijden en clinics, culmineert het in een inclusieve Kaminata en Kareda di Pia, waarvan de details later bekend zullen worden gemaakt en waarbij iedereen wordt uitgenodigd om aan deel te nemen.

Meer updates en informatie zullen beschikbaar zijn op de sociale mediaplatforms van de verschillende betrokken clubs.

Bisw Schedule

Related posts

Boodschap voor de dag van de bevrijding Saba Raadslid Rolando Wilson

EA News Author

Politieberichten van maandag 03 juli tot en met woensdag 05 juli 2023

EA News Author

Weersverwachting geldig tot maandag 08 mei 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message