BonaireDutch

Tourism Corporation Bonaire introduceert een “It’s in our Nature” bezoekers trolley in samenwerking met Jack Tours

Tourism Corporation Bonaire Ta Introdusi Un ‘Treintje Di Its In Our Nature Pa Bishitante Den Kolaborashon Ku Jack Tours.1

Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft een creatieve en opvallende manier gevonden om te laten zien hoe mooi ons eiland is en aandacht te vragen voor de website van Bonaire Island. TCB introduceert een “It’s in our Nature” bezoekers trolley in samenwerking met Jack Tours.

De trolley dient om mensen eraan te herinneren de website te bezoeken en alles te ontdekken wat Bonaire te bieden heeft. Zelfs degenen die de website al hebben bezocht, worden eraan herinnerd om weer terug te komen en meer van de verborgen juweeltjes van het eiland te ontdekken. Daarnaast is de beschilderde trolley een uniek en waardevol marketinginstrument dat de aantrekkingskracht en waarde van de tour vergroot. Dit sluit perfect aan bij de doelstellingen van TCB om te investeren in lokale en authentieke ervaringen.

De beschildering van de trolley werd eind april voltooid en begin mei debuteerde de trolley van Jack Tours met zijn nieuwe branding, die bij het TCB-gebouw, de informatiestand op de luchthaven en de informatiestands op de cruiseterminal past.

We willen Jack Tours bedanken voor hun medewerking aan dit project, waardoor de straten van Bonaire nog mooier en informatiever zijn geworden.

Als u de trolley over het eiland ziet rondrijden, maak er dan een foto van en deel deze met ons op social media. Bedankt voor uw steun bij het laten zien hoe mooi Bonaire is!

Tourism Corporation Bonaire Ta Introdusi Un ‘Treintje Di Its In Our Nature Pa Bishitante Den Kolaborashon Ku Jack ToursPjap1180Tourism Corporation Bonaire Ta Introdusi Un ‘Treintje Di Its In Our Nature Pa Bishitante Den Kolaborashon Ku Jack Tours

Related posts

Gerlien Croes, AVP parlementslid: Ik laat de leegte van iemand die Aruba in zijn hart heeft en een verandering in de manier waarop politiek wordt gevoerd wil niet over

EA News Author

Interview met Drs. Yuri Casseres over COVID: COVID is geen pandemie meer, maar is een actief virus op Aruba

EA News Author

Weersverwachting tot zondag 26 november 2023

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message