Dutch Colombia Internacional

Aruba Tourism Authority viert 40 jaar aanwezigheid in Colombia


Ronella Croes, CEO van A.T.A. kijkt met trots en voldoening terug op de afgelopen 40 jaar:
De Aruba Tourism Authority vierde de 40ste verjaardag van haar kantoor in Colombia. Op deze bijzondere gelegenheid werd nagedacht over alle successen die de afgelopen decennia zijn bereikt en werden alle partners en medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt, erkend en bedankt.

Het Aruba Tourism Office in Colombia opende haar deuren in 1983 met als doel Aruba te promoten als een toeristisch paradijs en ons eiland te positioneren als een favoriete bestemming bij Colombiaanse bezoekers.

Ronella Croes, CEO van A.T.A. kijkt terug op de afgelopen 40 jaar met een gevoel van trots en voldoening. De uitdagingen waarmee A.T.A. geconfronteerd werd tijdens dit traject dwongen A.T.A. om creatiever te worden in het ontwikkelen en implementeren van marketingstrategieën in Colombia – een land dat poorten opent en Aruba verbindt met de rest van Zuid-Amerika. Dankzij de voortdurende inspanningen en toewijding van alle betrokkenen, kan Aruba tegenwoordig rekenen op een constante stroom bezoekers uit Colombia.

Van 1980 tot december 2022 hebben iets meer dan 700.000 Colombiaanse toeristen Aruba bezocht, wat 3% vertegenwoordigt van de 27.000.000 bezoekers die ons eiland heeft ontvangen uit Latijns-Amerika. In 2022 verwelkomde Aruba 1.170.000 toeristen, waarvan 370.000 afkomstig waren uit Colombia, wat 3% van de wereldmarkt vertegenwoordigt. Voor 2023 verwacht de A.T.A. een herstel van 105% ten opzichte van 2019, het beste jaar voor de pandemie.

De receptie werd bijgewoond door verschillende speciale gasten, waaronder de Nederlandse ambassadeur, Ernst Noorman, president van Anato, Paula Cortés Calle, minister van Economische Zaken, Communicatie en Duurzame Ontwikkeling van Aruba, Geoffrey Wever, directeur van Holland House Colombia, Jan Willem van Bokhoven, huidige directeur van A.T.A. Latino Amerika Jordan Schlipken, voormalig directeur van A.T.A. Colombia, María Victoria Galán.

Ronella Croes uitte haar dankbaarheid en waardering aan iedereen die op de een of andere manier samenwerkte met het Aruba Tourism Bureau in de loop van de jaren om deze cijfers te bereiken. “Ik wil al onze strategische partners bedanken, zowel luchtvaartmaatschappijen als touroperators en reisbureaus die Aruba de afgelopen 40 jaar hebben ondersteund en gepromoot”, aldus de CEO. Dank u voor het vertrouwen, om ons nieuwe routes te laten openen en voor uw enthousiasme en betrokkenheid bij het verkopen van Arubaanse producten. Ronella bedankte ook de media en contentmakers, die de Colombiaanse markt blijven inspireren om te komen genieten van ons gelukkige eiland.

Tijdens de receptie werd ook een erkenning uitgereikt aan de Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Colombia, om hem te bedanken voor zijn inspanningen en samenwerking in Aruba en de Arubaanse toeristenbureaus.

Related posts

M21 lo duna espacio pa negosha y lo keda informa pueblo

EA News Author

Weersverwachting geldig tot maandag 03 april 2023

EA News Author

Awa sushi di yatenan ta afektando ref den bahia di Kralendijk

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message