DutchBonaire

Bonaire aanwezig op de Travel & Adventure Show in New York

Boneiru Tabata Presente Na E Travel Adventure Show Na New York

Tourism Corporation Bonaire (TCB) en zes partners op ons eiland hebben op 27 en 28 januari 2024 deelgenomen aan de Travel & Adventure Show in New York.

De Bonairiaanse stand werd tijdens het tweedaagse evenement goed bezocht. De show trok ruim 20.000 bezoekers, waaronder pers, reisadviseurs en professionals uit de reisbranche. Ons eiland werd vertegenwoordigd door BONHATA, Captain Don’s Habitat, Delfins Beach Resort, Dive Friends, Divi Flamingo Beach Resort, Plaza Beach & Dive Resort en Tourism Corporation Bonaire.

Deze show was een uitstekend platform voor Bonaire om een sterke aanwezigheid in New York en omstreken te vestigen. Het bood de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van ons eiland te benadrukken en informatie te delen over de goed van pas komende directe vluchten met United Airlines vanuit Newark. De nadruk lag op het portretteren van Bonaire als meer dan alleen een duikbestemming en het laten zien van de diverse ervaringen die het eiland te bieden heeft aan bezoekers.

In samenwerking met partners op ons eiland bereidt Tourism Corporation Bonaire zich voor op de Toronto Outdoor Adventure Show, die gepland staat voor 23 – 25 februari 2024. Het bijwonen van deze show is ter ondersteuning van de onlangs gelanceerde WestJet-vluchten van Toronto naar Bonaire.

Related posts

Hansen nieuwe Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied

EA News Author

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft besloten haar monetaire beleid verder aan te scherpen

EA News Author

Terwijl Aruba achterblijft op Bonaire, zijn de milieuwet voor bedrijven in de Caribische Nederlanden, IAB BES, in werking getreden

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message