ToerismeDutch

Het Arubaanse team was aanwezig op de CHTA Marketplace in Barbados: Toerisme sterk en normaliserend na exponentieel herstel

Ekipo Di Aruba Tawata Presente Na E Chta Marketplace 1

Tijdens de 41ste editie van de CHTA Marketplace in Barbados was een delegatie bestaande uit A.T.A. en AHATA opnieuw aanwezig om Aruba te vertegenwoordigen. Lokale hotels en partners waren ook aanwezig bij dit jaarlijkse evenement.

De Caribbean Hotel and Tourism Association Marketplace is het grootste evenement in de toeristische en horeca-industrie voor de regio van het Caribisch gebied, waarin toeristische aanbieders de kans krijgen om bestaande en nieuwe partners te ontmoeten, te ontmoeten of te onderhandelen.

Dit jaar zijn er in totaal 25 landen vertegenwoordigd onder leveranciers zoals hotels, transportbedrijven, activiteiten en bestemmingen, op de conferentie. Aan de andere kant is er een winkelorganisatie, waaronder touroperators en groothandelaren aanwezig, die 23 verschillende landen vertegenwoordigen. Tawata had een totaal van 800 aanwezige partners met 9.500 vooraf geregistreerde bezoekers, dus het was een zeer succesvol evenement.

De agenda van de Marketplace voor het Arubaanse team was uitgebreid en ze ontmoetten verschillende partners uit verschillende markten die al door Aruba worden geproduceerd, evenals potentiële nieuwe partners. Het soort bijeenkomsten
Dit geeft verschillende partijen de mogelijkheid om ook andere aspecten te onderhandelen. Tijdens de bijeenkomsten werd onder meer gesproken over hoe 2023 er uitziet, trends en plannen voor 2024 en hoe Aruba’s toerisme zich vergelijkt met andere bestemmingen in het Caribisch gebied.

Op de beelden is te zien dat hij onder andere de minister van toerisme van Turks & Caicos, Josephine Connolly en CEO van de Turks & Caicos Tourism Association, Stacy Cox, heeft ontmoet. Hij ontmoette ook Aaron Boyd, Regional Destination Marketing Manager-Americas van Hotelbeds.

Toerisme is in het algemeen aan het normaliseren, na een exponentiële groei na de pandemie. Aruba blijft sterk, ook relatief, ondanks de algemene trend die wijst op een grote vraag naar reizen naar Europa vanuit de Amerikaanse en Canadese markten. Sommige bestemmingen in het Caribisch gebied en Mexico worden geconfronteerd met uitdagingen, waaronder hoge criminaliteitscijfers die toeristen afschrikken, maar er is ook een enorme expansie in het Caribisch gebied en het Caribische deel van Mexico van hotelprojecten.

Aruba bleef erkend als een van de topbestemmingen die zich na de pandemie herstelde en er moet eenvoudig rekening mee worden gehouden dat Aruba strategisch de juiste stappen heeft genomen om optimaal en succesvol te profiteren van de honger naar reizen tijdens en na de pandemie, een tijdelijk fenomeen. Toerisme blijft sterk voor Aruba, en zal terugkeren naar meer normale trends na het zien van het effect van de post-pandemie.

Voor A.T.A., AHATA en alle lokale partners is het van groot belang om nauwe relaties te blijven onderhouden met partners die Aruba verkopen, en relaties te creëren met nieuwe partners.

Ekipo Di Aruba Tawata Presente Na E Chta Marketplace

Related posts

Weersverwachting tot donderdag 08 juni 2023

EA News Author

Minister Rocco Tjon: Toerisme georiënteerde politieteams kreeg vier nieuwe Fiets om de veiligheid in het centrum van de stad te verhogen

EA News Author

Toerist overlijdt na een dag op zee in Philipsburg St Maarten

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message