Lokaal/ArubaDutch

Hotel RIU gaat grote renovatie-investeringen doen

Hotel Riu Lo Haci Inversion Grandi Di Renobacion .2

Minister van Toerisme en Volksgezondheid Dangui Oduber bezocht Riu Antillas en Riu Palace waar hij een rondleiding kreeg. De president werd op een zeer warme manier ontvangen door de regionale manager van Riu Hotels sr. Juan Blanco samen met de twee General Managers van beide hotels en de rest van het personeel.

Minister Oduber was zeer onder de indruk dat Riu een bedrijf is dat een grote impact heeft op ons toerisme en onze economie. Ze tellen duizend werknemers, waarvan de meeste Arabieren zijn. Tijdens de tour ontmoette minister Oduber verschillende Arubanen die in Riu Hotel de kans kregen om zich in het bedrijf te ontwikkelen.

Belangrijk om te vermelden is dat Riu Hotel zich ertoe verbindt om te blijven investeren in het verbeteren van zijn eigendommen. Riu heeft onlangs een investering van 40 miljoen dollar gedaan. Dit is voor het upgraden, repareren en renoveren van alle kamers in Rivière des Antilles. Nu gaat Riu opnieuw investeren in een nieuw gebouw van 40 miljoen dollar, ditmaal in Riu Palace.

Volgens minister Oduber toont Riu Hotel hiermee niet alleen zijn betrokkenheid, maar ook zijn vertrouwen in het beleid dat wordt genomen. Een beleid dat vruchten afwerpt op de manier waarop Aruba een van de beste jaren voor toerisme in onze geschiedenis zal registreren.

De gouverneur was zeer tevreden over het welzijn dat hij in beide hotels kreeg. Riu hotel is een kwalitatief hoogstaand 5-sterren hotel. Wat belangrijk is, is dat ze zeiden dat ze ervoor zorgen dat onze lokale bevolking de werkplekken krijgt.

Ten slotte bedankt minister Dangui Oduber de heer. Juan Blanco en zijn staf voor het mooie parcours. De regering wenst Riu Hotel alle succes voor de toekomst, een hotel dat zeker een grote bijdrage heeft geleverd aan de economie van Aruba.

Hotel Riu Lo Haci Inversion Grandi Di RenobacionHotel Riu Lo Haci Inversion Grandi Di RenobacionHotel Riu Lo Haci Inversion Grandi Di Renobacion.1

Related posts

Korpschef Sr. Braaf bezoek Politiebureau Sint Eustatius

EA News Author

Aantal werkenden Caribisch Nederland in 2022 verder toegenomen

EA News Author

Uitvoerende Raad van SABA in Nederland

EA News Author

1 comment

Hotel RIU gaat grote renovatie-investeringen doen - Notisia 365 September 1, 2023 at 3:39 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message