DutchCuracaoEconomieBonaireToerismeSint Maarten

Interval International verlengt langetermijnovereenkomst met Caribbean Market Leader – Divi Vacation Club

Hotels

Interval International, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van vakantiediensten, heeft de vernieuwing van een langdurige relatie aangekondigd met Divi Caribbean Club, Ltd., exploitant van een van de grootste gedeelde resortportefeuilles in het Caribisch gebied. De meerjarige overeenkomst omvat zeven resorts in Aruba, Barbados, Bonaire en St. Maarten.

Als onderdeel van deze overeenkomst biedt Interval een uitgebreid pakket van op maat gemaakte diensten, waaronder voortdurende clubondersteuning, reserveringsdiensten en op punten gebaseerde uitwisseling. Divi Vacation Club-leden ontvangen de waardevolle voordelen van het Interval Platinum®-lidmaatschap, waardoor ze recht hebben op een aantal flexibele uitwisselingsmogelijkheden en verbeterde diensten.

Divi Vacation Club is sinds 2014 een strategisch belangrijke klant van Interval, zei Marcos Agostini, senior vice president Global Business Development bij Interval. De Cariben zijn de nummer één reisbestemming buiten de VS onder de leden van Interval, en de kustresorts van Divi bieden hen uitstekende vakantie-ervaringen. We zijn er trots op deze langdurige relatie te kunnen verlengen.

“Interval International is een geweldige partner geweest”, zei Joe Malone, directeur van de verkoop van vakantie-eigendom van Divi. We hebben aanzienlijke investeringen gedaan om ervoor te zorgen dat leden en gasten een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Interval’s uitstekende resort aanbiedingen en voordelen zijn in lijn met onze leden’ verwachtingen, en Interval Platinum-lidmaatschappen bieden hen het hele jaar door voordelen om hun ervaring te verbeteren. We zijn erg enthousiast om met dit toegewijde team te blijven samenwerken terwijl we ons bedrijf blijven laten groeien. ”

Divi Vacation Club biedt een wereld van plezier en ontspanning in gezinsvriendelijke en alleen voor volwassenen accommodaties in wereldklasse Caribische bestemmingen. Ruime villa’s en suites bieden luxe accommodaties met het comfort van thuis. Gasten kunnen een groot aantal recreatieve activiteiten beleven, waaronder ontspannen op witte zandstranden, onderwaterwerelden verkennen, wandelen door nationale parken, watersporten, een dag doorbrengen in de spa of spelen op een van de vele prachtig aangelegde golfbanen.

Nieuwe kopers worden geregistreerd als Interval Platinum®-leden en genieten toegang tot verschillende verbeterde voordelen, waaronder Interval Options®; de mogelijkheid om punten te gebruiken voor een hotelverblijf, cruise of ervaringsreizen; ShortStay Exchange® voor lange weekenden en midweekse vakanties; besparingen op Getaway-vakantiehuur; eet- en ontspanningskortingen, gunstige prijzen bij geselecteerde hotelboekingen; en VIP ConciergeSM, voor persoonlijke hulp, 24/7.

Over Divi Vacation Club

Via een samenwerking met Divi Resorts, de vakantie-experts in het Caribisch gebied voor meer dan 50 jaar, biedt Divi Vacation Club een verzameling van premium resorts die zich uitstrekken over de vier prachtige eilanden Aruba, Barbados, Bonaire en St. Lucia. Maarten. Meer informatie over Divi Vacation Club vindt u op www.DiviVacationClub.com.

Related posts

Weersverwachting woensdag 17 mei 2023

EA News Author

Minister Endy Croes: Professor Luutsen de Vries presenteert het project voor de modernisering van onderwijsmiddelen

EA News Author

Daisy Coffie: De Bonairiaanse gemeenschap en de rechten van de mens

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message