Lokaal/ArubaDutch

Minister Rocco Tjon: Toerisme georiënteerde politieteams kreeg vier nieuwe Fiets om de veiligheid in het centrum van de stad te verhogen

Minister Rocco Tjon

De minister van Justitie en Sociale Zaken, Drs. Rocco Het is de gemeente in Troas, waar de ambtenaar is overgedragen.Vier nieuwe elektrische fietsen, voor het team van de Tourism Oriented Police (TOP) van Politiek orgaan. Het mooie van dit project is dat het is uitgevoerd op verzoek van de politieagenten zelf.

Zoals u weet, hebben we een paar maanden geleden alle politieposten bezocht, waar hij Politieke agenten zelf konden hun zorgen, behoeften en de middelen die zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen uitvoeren en zo Zorg voor een betere dienstverlening aan onze gemeenschap. De uitgaven zijn een van de punten die door de politieagenten zelf zijn geformuleerd, en zoals altijd gezegd, biedt het budget voldoende ruimte om materialen aan te schaffen die het politieagentschap aangeeft nodig te hebben.

Deze fietsen worden gebruikt door het TOP team, om de veiligheid in het stadscentrum van Oranjestad te verhogen, op deze manier kunnen we zien dat het toerisme stijgt, meer schepen cruiseschepen naar Aruba, veel bezoekers in het gebied van het stadscentrum, daarom zijn deze fietsen uiterst belangrijk.

Het is belangrijk om te vermelden dat dit project een uitbreiding is van het camera project van veiligheid, die zoals bekend is onlangs goedgekeurd om zo volledig uit te rusten de centrum van Oranjestad met camera’s om de beveiliging te verhogen. Met de toevoeging van de fietsen.

Hier zullen de politieagenten veel mobiele en meer aanwezig zijn in het stadscentrum, waardoor de veiligheid niet alleen voor onze bezoekers maar ook voor de gemeenschap en de handelaren in het stadscentrum wordt gewaarborgd. We zijn zeer verheugd dat de officiële overhandiging van de fietsen met het hele TOP team heeft plaatsgevonden.

Comunicado Minister Rocco Tjon

Related posts

Tourism Corporation Bonaire kijkt terug op een succesvolle jaarlijkse Bonaire Tourism Summit

EA News Author

Arubaanse tweelingzussen Ira en Ayra Kip, genomineerd voor de prestigieuze Bazaar Women Of The Year Award 2023

EA News Author

Politieberichten van vrijdag 07 juli tot en met woensdag 12 juli 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message