BonaireDutch

Nina Zander politiek adviseur en woordvoerder van DCNA voor de zes Nederlandse Caribische eilanden

Nina Zander Dcna

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Nina Zander onlangs bij ons team is gekomen als beleidsadviseur. Een belangrijke taak van het DCNA is om een gezamenlijke stem te zijn voor de zes Nederlandse Caribische eilanden, zowel in de regio als in de Europese Nederlanden. Het beschermen van de natuur en het dienen van onze netwerkpartners betekent dat we onze invloed willen vergroten, bijdragen aan het maken van beleid en wetgeving en lobbyen bij ministeries en politici. Als alliantie willen we bewustzijn creëren en belangrijke zaken op de agenda zetten.

Nina is ons niet vreemd. Ze werkte bij DCNA als projectmanager, dus ze kent onze organisatie en de regio goed. Ze heeft een academische achtergrond in de psychologie en internationale ontwikkelingen en werkte als beleidsfunctionaris bij het Nederlandse ministerie van Financiën.

Nina houdt ervan om complexe zaken te analyseren en te begrijpen en ze om te zetten in duidelijke inzichten. Haar passie voor de natuur, haar frisse drive en pragmatische no nonsense mentaliteit zullen ons lobby- en beleidswerk versterken.

Ze is al aan het werk. Als u vragen heeft over het beleid, kunt u contact met haar opnemen.

Related posts

Weersverwachting tot woensdag 10 januari 2024

EA News Author

Weersverwachting tot dinsdag 01 augustu 2023

EA News Author

Investeer in onze planeet

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message