BonaireDutch

Politieberichten van vrijdag 07 juli tot en met woensdag 12 juli 2023

Notisia Di Polis Di Djabierne 7 Di Yuli Te Ku Djarason 12 Di Yuli 2023

Hit & run 

Op vrijdag 7 juli omstreeks 21.00 uur vond er een hit & run plaats op de Kaya Bonaire waarbij een zwart gelakte voertuig Audi tegen een geparkeerde huurauto botste en reed vervolgens door. 

Aanrijding Kaya Korona

Op vrijdag 7 juli omstreeks 17.20 uur vond er een aanrijding plaats op de Kaya Korona tussen twee voertuigen. Tijdens een controle bleek dat één van de bestuurders geen geldig rijbewijs en verzekeringsdocumenten kon tonen en is hierdoor bekeurd.

Aanhouding rijden onder invloed

Op zaterdag 8 juli omstreeks 21.40 uur vond er een aanrijding plaats op de Kaminda Onima tussen twee voertuigen. Tijdens een controle bleek uit een blaastest dat één van de bestuurders onder de invloed van alcohol was. De 44-jarige man met initialen L.N. is aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. 

Aanhouding Wapenwet BES

Op zaterdag 8 juli omstreeks 16.00 uur heeft de centrale meldkamer een melding gekregen van een man met een steekwapen rondliep op de Kaya Industria. De 63-jarige man met initialen E.P.S.J. is aangehouden voor overtreding van de Wapenwet BES.  

Aanhouding mishandeling met een wapen

Op zaterdag 8 juli omstreeks 11.15 uur heeft de centrale meldkamer melding gekregen van een steekpartij op de Kaya C.D. Crestian waarbij een man een andere man had gestoken. Na het incident is de slachtoffer in zijn auto gestapt en naar een andere locatie gereden waar hij de centrale meldkamer had gebeld. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel en de politie heeft zijn verklaring en aangifte afgenomen. De 72-jarige man met initialen H.N.J. is aangehouden voor mishandeling met een wapen. Onderzoek in de zaak loopt. 

Aanrijding Kaya Korona 

Op zaterdag 8 juli omstreeks 8.00 uur vond er een aanrijding plaats op de Kaya Korona tussen een pick-up en een scooter. De bestuurder van de scooter is gewond geraakt en is door ambulancepersoneel behandeld. Tijdens de controle bleek dat de bestuurder van de scooter geen geldig rijbewijs en verzekeringsdocumenten bij zicht en is daardoor bekeurd. 

Meerdere aanhoudingen voor mishandeling 

In de nachtelijke uren van zondag 9 juli heeft de centrale meldkamer melding gekregen van een mishandeling op de Hanchi Amboina. Na een aanrijding is er een vechtpartij ontstaan waarbij het slachtoffer door drie mannen is mishandeld en beroofd. De 24-jarige man met initialen S.I.R.B., de 28-jarige man met initialen J.M.C. en de 38-jarige man met initialen R.P.M.F. zijn aangehouden voor mishandeling en diefstal.

Auto ongeluk Kaminda La Union

Op zondag 9 juli omstreeks 21.20 uur vond er een auto ongeluk plaats op de Kaminda La Union waarbij de bestuurder van een voertuig in de bosjes is beland. De bestuurder is gewond geraakt en is door ambulancepersoneel behandeld.  

Auto over de kop 

Op maandag 10 juli omstreeks 7.30 uur vond er een ongeluk plaats op de Kaminda Tra’i Montaña. De bestuurder probeerde twee voertuigen in te halen wanneer een van de voertuigen plotseling ging remmen en wanneer de bestuurder deze wilde afwijken is haar auto ondersteboven in de bosjes belandt. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. 

Aanhoudingen voor mishandeling

Op dinsdag 11 juli omstreeks 14.15 uur ontstond er een vechtpartij tussen twee vrouwen in een vestiging gelegen op de Kaya Soeur Bartola. Een politiepatrouille bevond zich vanwege een andere assistentie in het gebouw en kon het gevecht stoppen en de twee vrouwen aanhouden. De 29-jarige vrouw met initialen H.A.R.D. en de 22-jarige vrouw met initialen K.D.V.T. zijn aangehouden voor mishandeling.

Related posts

Weersverwachting tot zaterdag 30 december 2023

EA News Author

Akkoord ondertekend tegengaan van energiearmoede en voor betaalbare woningbouw op Bonaire

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 27 december 2023

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message