DutchInternational

Air Antilles-vliegtuig raakt een helikopter in Saint. Barthelemy

Accidente Aereo Na Saint Barth Island 3

In de ochtend van 24 augustus 2023 landde een twin-otter van Air Antilles op de Luchthavenbaan Rémy-de-Haenen in St. Barth en heeft een ongeluk gehad.
Gelukkig is er geen slachtoffer die ernstig is gewond.

Het vliegtuig van Air Antilles landde op de Luchthavenbaan van St. Barth Airport werd geraakt door een parkeerhelikopter. Zes van de passagiers zijn in het ongeluk, maar één persoon raakte gewond.

Volgens de Departementale Brand- en Reddingsdienst van Saint. Barthelemy waren er zeven personen bij het ongeval betrokken, waaronder een vrouw die een lichte verwonding opliep.

De luchthaven stopte onmiddellijk met zijn activiteiten, tot op heden is aangegeven dat er op dat moment niemand in de helikopter was.

Op dit moment is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk was, maar een onderzoek zal worden uitgevoerd door de General de Aviación Civil (DGAC) om te kijken wat er gebeurd is en hoe het vliegtuig de helikopter heeft kunnen raken.

Het incident vond plaats om 11:42 uur op vlucht 3S722 van Pointe-à-Pitre naar St. Barth. Het vliegtuig is een Twin DHC6 geregistreerd F-OMYS. Op dit moment, volgens de kapitein van het vliegtuig, waren zes passagiers en twee bemanningsleden aan boord van deze vlucht. Foto: RCI Guadeloupe.

Click aki bao like y share 

Accidente Aereo Na Saint Barth Island 1Accidente Aereo Na Saint Barth Island 2Accidente Aereo Na Saint Barth Island 4

Related posts

Onjuiste veronderstellingen in Enfoke programa

EA News Author

Weersverwachting geldig tot woensdag 12 april 2023

EA News Author

Premier Evelyn Wever – Mensen willen weten wat de oppositie denkt over Benny Sevinger

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message