BonaireDutchInternational

Bonaire aanwezig bij de Caribbean Latin Workshop in Gent, België

Boneiru Presente Na Caribbean Latin Workshop Na Gent Belgika

Op 11 mei 2023 nam Bonaire met trots deel aan de Caribbean Latin Workshop in Gent, België. Dit evenement bracht reisprofessionals samen en bood hen de gelegenheid om kennis te maken met verschillende bestemmingen. De aanwezigheid van Bonaire tijdens deze workshop heeft het eiland verder onder de aandacht gebracht op de Belgische markt.

Tijdens de Caribbean Latin Workshop kregen reisprofessionals een unieke kans om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van Bonaire in een speeddate-setting. Marjolein Oleana en Annette Emerenciana van het Tourism Corporation Bonaire waren aanwezig om met de aanwezige genodigden in gesprek te gaan over verschillende aspecten van het eiland, waaronder cultuur, authenticiteit, avontuurlijke activiteiten culinaire hoogstandjes en nog veel meer die Bonaire te bieden heeft. Met een opkomst van meer dan tachtig personen bleek de workshop een geweldige gelegenheid om Bonaire verder onder de aandacht te brengen binnen de Belgische markt. TCB kijkt ernaar uit om nog meer Belgische bezoekers te verwelkomen op dit prachtige eiland.

De deelname van Bonaire aan de Caribbean Latin Workshop in Gent heeft de positie van het eiland versterkt als een topbestemming voor Belgische reizigers. Daarnaast was er een speciale sponsoring van The Cadushy Distillery voor de Rom Rincon, waarbij de genodigden de kans kregen om de Bonairiaanse rum te proeven tijdens gesprekken over Bonaire. Tourism Corporation Bonaire bedankt Eric Gietman van The Cadushy Distillery voor de gulle sponsoring. 

Related posts

Samenwerking vreemdelingenketen Caribisch Nederland verbeterd

EA News Author

Nieuwe prijzen voor aardolieproducten 8 februari 2023

EA News Author

Watermanagement op Bonaire

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message