BonaireDutch

Bonairiaanse jongeren hebben de kans gekregen om zich te laten inspireren en meer te leren over de cruise-industrie in samenwerking met Carnival

Hobennan Boneriano A Hana Oportunidat Pa Laga Inspira Nan Mes I Pa Sina Mas Tokante E Industria Krusero Den Kolaborashon Ku Carnival

Het recente bezoek aan het cruiseschip Carnival Celebration, gezamenlijk aangeboden door Tourism Corporation Bonaire (TCB), Buki di Pret, Akseso en Jeugdzorg, heeft een vonk van opwinding veroorzaakt onder de jonge inwoners van Bonaire. Op 16 augustus hebben bijna 80 kinderen tussen 7 en 13 jaar een bijzondere kans gekregen om een echt cruiseschip te verkennen en de bruisende Carnival Celebration van dichtbij mee te maken.

Het evenement was een unieke mix van plezier en leren. De kinderen gingen een echt cruiseschip op, ontdekten de verschillende secties en kwamen meer te weten over hoe alles te werk gaat op een cruiseschip en over de wereld van gastvrijheid.

Bovendien kregen de deelnemers een exclusief kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor het langverwachte bezoek van de Carnival Celebration aan ons eiland. Dit kijkje achter de schermen liet de inzet en het harde werk zien die samenkomen om de magie van Carnival te creëren.

Miles Mercera, TCB-directeur, zei: “Samenwerken met Buki di Pret voor dit evenement was een geweldige ervaring. Het zien van de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van de kinderen, versterkt het belang van het creëren van dergelijke ervaringen. Deze evenementen hebben een blijvende impact op onze gemeenschap van jongeren en inspireren ze om te verkennen en groots te dromen.”

Veiligheid stond de hele dag voorop, met deskundige professionals die zorgden voor het welzijn van elk kind.

Tourism Corporation Bonaire is actief bezig met het plannen van een spannend evenement speciaal voor kinderen in september en zal de komende weken details over dit evenement delen op onze social media kanalen.

Ga voor updates over aankomende evenementen en activiteiten naar de officiële website op: www.bonaireisland.com.

Hobennan Boneriano A Hana Oportunidat Pa Laga Inspira Nan Mes I Pa Sina Mas Tokante E Industria Krusero Den Kolaborashon Ku Carnival 1Hobennan Boneriano A Hana Oportunidat Pa Laga Inspira Nan Mes I Pa Sina Mas Tokante E Industria Krusero Den Kolaborashon Ku Carnival.2

Related posts

Weersverwachting tot dinsdag 25 juli 2023

EA News Author

Vijf jaar veiligheidshuis

EA News Author

Weersverwachting tot zondag 30 juli 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message