Bonaire Hulanda

Miss Tourism Bonaire 2023 ondertekent overeenkomst met Tourism Corporation Bonaire


Onze schitterende Miss Tourism Bonaire 2023 Caroline Porras heeft een overeenkomst ondertekend in verband met haar periode als Miss Tourism Bonaire en Bonaire Ambassador. Dit heeft op dinsdag 17 januari 2023 plaatsgevonden in het Sebastian’s Restaurant.

Miles Mercera, directeur van Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft de strategie en doelen voor 2023 gedeeld met onze Miss Tourism Bonaire Caroline Porras. Angelo Domacasse, Event Coordinator van TCB, heeft Caroline haar planning voor 2023 overhandigd, waarin verschillende projecten en activiteiten staan vermeld waar Caroline deel van moet uitmaken en/of bij aanwezig moet zijn.

Daarna heeft het officiële gedeelte van de ondertekening van de overeenkomst plaatsgevonden in aanwezigheid van de ouders van Caroline. De taak van onze Miss Tourism Bonaire is om samen met TCB aan verschillende projecten en activiteiten te werken die verband houden met marketing om onze dushi Bonaire te promoten. 

TCB verwelkomt Caroline in het team en we zijn er zeker van dat ze haar taken zal vervullen als Miss Tourism Bonaire en Ambassadeur van Bonaire.

Related posts

Proposishonnan mester sali di komunidat pa Kondekorason

EA News Author

Anochi Ku Luna Yen riba djamars 8 di novèmber, den kunuku di famia Emerenciana na Bará di Karta

EA News Author

Apertura festivo di e di 30 edishon di Siman di Buki di Mucha dia 13 di novèmber 2022 na Biblioteka Públiko Boneiru

EA News Author

Leave a Comment