Lokaal/ArubaDutch

Succesvolle fli event met veel waardevolle informatie

Tayer Di Fli Exitoso 07

Op woensdagmiddag organiseerden de Commissie voor de viering van nationale dagen, het Ministerie van Cultuur en de Nationale Bibliotheek een workshop om kinderen te leren vliegen. Het doel van de tailoring is om onze kinderen te motiveren om de prachtige traditie van het opvoeden van vliegen die het Ministerie van Cultuur wil blijven ondersteunen, voort te zetten.

De workshop werd goed bezocht en 55 jongeren kregen een demonstratie hoe ze hun eigen tas konden maken. De sticker werd aan de heer. Julio Werleman die al meer dan 50 jaar aan het vliegen is. Samen met haar assistente mevrouw Jarianne Dijkhoff, zorgden ze ervoor dat ze de band introduceerden en de kinderen alle informatie gaven over hoe de band werkt.

Vanaf vrijdag 21 april zullen alle films die zijn gemaakt, tijdens de openbare diensturen worden tentoongesteld in de Bibliothèque Nationale in George Madurostraat. Deze tentoonstelling duurt tot 25 april. Na deze datum vinden de kinderen hun honger om op te stijgen op de Dag van de Koning.

Een speciale dank gaat naar de soldaten. Astrid Britten directeur van de Arubaanse Nationale Bibliotheek, evenals bibliotheekmedewerker Sr. Glenda Zavala om de workshop te coördineren. Dank u, meneer. Julio Werleman, ook zijn assistent, leerde de kinderen hoe ze vliegen moesten maken en vertelde de kinderen ook een beetje over de traditie van vliegen tillen.

Aan het eind van de les was de Minister van Cultuur. Xiomara Maduro met de directeur van de Nationale Bibliotheek Astrid Britten gaf certificaten aan alle deelnemende kinderen.

Tayer Di Fli Exitoso 01Tayer Di Fli Exitoso 06Tayer Di Fli Exitoso 03Tayer Di Fli Exitoso 12Tayer Di Fli Exitoso 02Tayer Di Fli Exitoso 09Tayer Di Fli Exitoso 13Tayer Di Fli Exitoso 04Tayer Di Fli Exitoso 08Tayer Di Fli Exitoso 14Tayer Di Fli Exitoso 05Tayer Di Fli Exitoso 10Tayer Di Fli Exitoso 15Tayer Di Fli Exitoso 17

Related posts

Weersverwachting tot woensdag 17 januari 2024

EA News Author

Directeur van de Aruba ports Authority Marc Figaroa: Na 16 maanden zien we een toeristenboot op de haven van Aruba

EA News Author

Volks Academie van de Eerste Koers met succesvolle opening van Cyclus van de geschiedenis en cultuur van Curaçao

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message