Lokaal/ArubaDutch

SV Bubali wordt 80 jaar en Aruba kan met hun samen vieren

Sv Bubali 2

SV Bubali riep een persconferentie lanseert de viering van de 80ste verjaardag van de club. De voorzitter van S.V. Bubali Bryan Figaroa geeft aan dat S.V. Bubali op 23 september 1943 is opgericht en dit jaar 80 jaar bestaat. Om deze reden wilden ze dit jaar niet in stilte doorbrengen en kwamen ze samen om een feest voor SV. Bubali te organiseren.

De eerste activiteit zal op 26 augustus op de Freewinds plaatsvinden. De kaarten zijn al uitgegeven en wie iemand kent die op het bestuur zit, kan hen benaderen om een kaart van 25 florins te kopen. Het feest op de freewinds is back to the 80’s waar iedereen samen kan vieren met iedereen die deel uitmaakt van de SV Bubali. Ook op 23 september is er een dag bij de kerk om te denken aan al diegenen die niet meer bij hun zijn, maar ook om de organisatie te bedanken voor het 80 jarig bestaan van SV Bubali, in dit geval al diegenen van SV Bubali die dag in dag uit onvermoeibaar hebben gewerkt om de club 80 jaar te laten vieren.

Vandaag is er een nieuw team aan het werk, maar in het verleden hebben veel mensen gewerkt en bijgedragen zodat SV Bubali 80 jaar bestaat. Ook moeten we alle sponsors bedanken die in de loop van 80 jaar hun vertrouwen hebben gesteld in SV Bubali en die op de een of andere manier hebben geholpen en mogelijk gemaakt vele projecten voor de club en de generaties van de voetbalsport.

SV Bubali werkt hard met kinderen en gelooft sterk in de nieuwe generatie in de sport. Toch moet je blijven werken en geloven in de kinderen, maar niet alleen geloven in het voetbal, maar ook in de studie die sport biedt. SV Bubali gelooft in het creëren van leiders en mensen die in de komende jaren in de gemeenschap een verschil kunnen maken en goed kunnen zijn voor Arub

Sv Bubali 1

Related posts

Herstelling of vernietiging van mangrovebossen

EA News Author

Het Maritime Operations Center (MOC) van de Caribische kustwacht heeft een verzoek om hulp ontvangen

EA News Author

Princess Aruba cas is actief

EA News Author

1 comment

SV Bubali wordt 80 jaar en Aruba kan met hun samen vieren - Notisia 365 August 2, 2023 at 11:23 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message