BonaireDutch

Tourism Corporation organiseert haar vierde Taste of Bonaire

Summer Edition July 12Th 4

Editie ‘Summer’

 Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert dit jaar voor de vierde keer de ‘Taste of Bonaire’.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 12 augustus 2023 in het Wilhelminapark van 18.00 tot 22.00 uur met als thema ‘Summer’. Deze Taste of Bonaire staat ook in verband met de afsluiting van de zomervakantie. 

Het programma staat vol van muziek en talenten en er zijn stands met zowel lokale als internationale gerechten. De muziekgroep JC & Friends zal aanwezig zijn om de avond op te luisteren. Ook zullen er dans optredens en presentatie zijn van Miss Teen Bonaire en DJ Roch. TCB zal erkenning geven aan de groepen van Special Olympics, Arte di Palabra en baseballteam U8 Pony league.

TCB nodigt alle inwoners en bezoekers van Bonaire uit om op zaterdag 12 augustus 2023 aanwezig te zijn in het Wilhelmina park bij de vierde Taste of Bonaire voor dit jaar.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met TCB op 717 – 8322 of stuur een e-mail naar Angelo Domacasse op angelo.domacasse@bonaireisland.com.

Summer Edition July 12Th 4

Related posts

Rubiella Toppenberg Preventief werk bij FADA Neem een “ME TIME”: Omdat eenzaamheid, vermoeidheid en stress voeden voor depressie

EA News Author

Weersverwachting tot zondag 11 februari 2024

EA News Author

Inflatie op Aruba blijft onder het wereldwijde gemiddelde

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message