DutchCuracao

Vrouwen hebben het en kunnen beter: ‘Empower door te geloven en je voor te bereiden op verandering’

Kuadro Di Preparashon Pa E Di 20 Konferensia Anual Di Liderasgo Femenino Na Korsou

Terwijl we ons voorbereiden op de 20e jaarlijkse Female Leadership Conference op Curaçao sinds 2004, zal er op zondag 12 maart 2023 een empowerment-evenement plaatsvinden met de titel: ‘Empower by believe and prepare for change’.

En de duidelijke boodschap hier voor elke jonge vrouw is dat vrouwen het hebben en beter kunnen worden.

Dit evenement is voor ambitieuze vrouwen van alle leeftijden, en specifiek voor degenen die voor zichzelf zorgen en die op zoek zijn naar hulpmiddelen om beter in het leven te staan.

De wens is om vrouwen die het al hebben gemaakt, jonge vrouwen motiveren en samen met hen deel te nemen, waardoor de kans en gelegenheid wordt gecreëerd om te delen in een onschatbare ervaring.

Sprekers zijn: Leonsy ‘Eisy’ Curie BSc, maatschappelijk werkster en eerste winnares van de Margaret Star en Reyna Joe, initiatiefnemer en organisator van de jaarlijkse Female Leadership Conference op Curaçao sinds 2004.

Dit geweldige evenement is van 09.30 tot 14.30 uur in Bright World Park en uw bijdrage is f. 18,–.

Aanmelden gaat via https://www.greenapple.care/shop/item/empodera/ en voor meer informatie: aboutfemaleleadership@gmail.com en bezoek ook www.facebook.com/AboutFemaleLeadership.

Related posts

Staatssecretaris Van der Burg op Saba

EA News Author

Aruba Bank steunt Respaldo

EA News Author

Huis op Curaçao in brand en twee doden

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message