DutchBonaire

Bonaire schittert in verschillende topmedia in de Verenigde Staten en Europa als resultaat van PR inspanningen

Boneiru Ta Bria Den Diferente Medio Di Komunikashon Top Na Merka I Oropa Komo Resultado Di Esfuerso Di Pr

Tourism Corporation Bonaire (TCB) is blij verschillende berichtgevingen en verhalen over Bonaire te kunnen delen in de beste media in de Verenigde Staten en Europa als resultaat van de public relations inspanningen van het PR-bureau voor Bonaire, Diamond Public Relations.

De focus voor het public relations plan voor 2024 ligt op het blijven genereren van bekendheid voor Bonaire in de Verenigde Staten en Canada (buiten de duikmarkt) en op de Duitstalige markten (Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland), en het aanboren van nieuwe trends gericht op soloreizen, culinaire reizen en wellnessreizen. Verder wordt de voortdurende inzet van het eiland voor natuurbehoud en de lokale cultuur benadrukt om bezoekers aan te trekken die vergelijkbare waarden delen en de media te verbinden met de lokale gemeenschap om hun eigen ervaringen te verrijken.

In januari en februari 2024 heeft Bonaire een mix van digitale, gedrukte en sociale media aandacht gekregen, wat resulteerde in een totaal bereik van 62,6 miljoen op de Noord-Amerikaanse markten en 5 miljoen op de Europese markten.

Hoogtepunten – Noord-Amerika

Hoogtepunten van de afgelopen maanden zijn onder meer een verrassende vermelding in National Geographic’s “Best of the World”-lijst voor 2024, als resultaat van de pitching van het PR-bureau, waarbij Belnem House Bonaire in de kijker werd gezet als een off-the-grid boetiekhotel, evenals de bloeiende onderwaterwereld en de natuurervaringen op het land die het eiland te bieden heeft. Bonaire was ook te zien op ArtfulLiving.com en in de 2024 wintereditie van hun gedrukte tijdschrift, als resultaat van het bezoek van freelance schrijfster Ashley Halpern in mei vorig jaar, waarin ze de aandacht vestigde op haar verblijf in Harbour Village Beach Club en op andere activiteiten waaraan ze deelnam, zoals duiken, landzeilen, speleologie, kajakken, een bezoek aan de Donkey Sanctuary en dineren in Brass Boer, Posada Para Mira, Cactus Blue Foodtruck en meer. Een ander resultaat van het pitchen was aandacht voor Bonaire op TravelAgeWest.com, in een verhaal over de beste plekken voor hardlopen, wandelen en trainen in de openlucht in het Caribisch gebied. Het verhaal belichtte de verschillende wandelroutes die beschikbaar zijn in het Washington Slagbaai National Park, waar avonturiers de mogelijkheid hebben om naar de heuveltoppen te klimmen met uitzicht op de roze flamingo’s in de nabijheid. Verder werd Bonaire ook uitgelicht op Forbes.com, in een verhaal over serene ‘escapes’ in de lente speciaal voor volwassenen, en op Countryliving.com in een verhaal over de beste bestemmingen buiten de gebaande paden om in 2024 te bezoeken.

Daarnaast heeft de ‘Tik Tok Island Hop’ influencer trip van afgelopen september voor

massale bekendheid gezorgd voor Bonaire op het populaire platform, terwijl de Tik Tokers throwback video’s blijven delen waarin ze herinneringen ophalen aan hun tijd op het eiland en alle spannende avonturen waaraan ze hebben deelgenomen.

Hoogtepunten – Europa

Hoogtepunten van de afgelopen maanden zijn onder meer een geweldige coverstory van Bonaire in het nieuwste nummer van de Quote Magazine en het online platform van deze luxe zakelijke publicatie, Quotenet.nl, als resultaat van de pitching van het PR-bureau, waarbij verschillende eilandpartners voor het voetlicht worden gezet, waaronder een exclusief interview met Jonnie en Thérèse Boer over gastronomie, Brass Boer, Delfins Beach Resort en Restaurant Senang. Het PR-bureau pitchte ook een persbericht over “24 nieuwe ervaringen in 2024 op Bonaire” en dit resulteerde in een geweldige ontvangst van verschillende media, zoals Reisbizz.nl, Tastytrails.nl, Verkeersbureaus.info, Societyworld.nl, Foodiesmagazine. nl, AllesoverBonaire.nl en meer. Het persbericht belicht spannende ontwikkelingen, nieuwe vliegroutes naar het eiland en duurzame inspanningen, restaurants en ervaringen voor avonturiers. Een ander resultaat van de pitching van het PR-bureau was een reportage over Bonaire in TravelPro Magazine, in een Caribbean Special, waarin de nieuwste ontwikkelingen en duurzaamheidsinspanningen op Bonaire werden belicht, inclusief de vermelding van verschillende eilandpartners.

Andere hoogtepunten achter de schermen zijn onder meer een populaire culinaire televisieproductie die eind februari op Bonaire heeft plaatsgevonden, met verschillende lokale chef-koks en talenten, die later dit jaar op het tv-kanaal Disney’s 24Kitchen zal worden uitgezonden.

Aankomend

In april organiseert TCB in samenwerking met Diamond Public Relations een rondleiding voor de pers met als thema ‘Bites & Nights’, waarbij de nadruk ligt op de exclusieve fine dining en after dark ervaringen van het eiland.

TCB wil alle deelnemende partners en stakeholders uit de particuliere sector bedanken voor hun voortdurende steun en samenwerking bij mediahosting.

Boneiru Ta Bria Den Diferente Medio Di Komunikashon Top Na Merka I Oropa Komo Resultado Di Esfuerso Di Pr 1 ScaledBoneiru Ta Bria Den Diferente Medio Di Komunikashon Top Na Merka I Oropa Komo Resultado Di Esfuerso Di Pr.3Boneiru Ta Bria Den Diferente Medio Di Komunikashon Top Na Merka I Oropa Komo Resultado Di Esfuerso Di Pr.55Boneiru Ta Bria Den Diferente Medio Di Komunikashon Top Na Merka I Oropa Komo Resultado Di Esfuerso Di Pr.77

Related posts

‘Avond bij volle maan’ 28 oktober bij de openbare bibliotheek, met thema ‘Bij mij thuis‘

EA News Author

Kinderveiligheidscode op Sint Maarten word uitvoert

EA News Author

Vijf verdachten in Avestruz zaak vrij

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message