BonaireDutch

Elf gasten erkend als ambassadeurs van Bonaire in mei 2023

Robert Monica Gabbard 15 Years

In de maand mei heeft Tourism Corporation Bonaire (TCB) aan elf bezoekers erkenning gegeven als ambassadeurs van Bonaire in de categorieën brons, zilver en goud.

In de categorie brons werden Lee Steichen en Robyn Schareren erkend die Bonaire al 12 jaar bezoeken en ook Timothy en Regina Manville voor de 10 jaar die zij Bonaire bezoeken. Tijdens hun interview vertelden zij dat zij heel erg ingenomen zijn met de onderwaterwereld van Bonaire en de weersomstandigheden, maar voornamelijk met de vriendelijke mensen van Bonaire. 

De andere bezoekers die een erkenning hebben ontvangen zijn Alejandra Rosa en Javier Setau uit Argentinië en de echtparen Robert en Monica Gabbard en Jeannie en Robert Arnold uit de Verenigde Staten. Ze bezoeken allemaal Bonaire al 15 jaar en werden geëerd met een zilveren speld.

Een gouden speld werd verleend aan Tim Schaeffer afkomstig uit de Verenigde Staten die Bonaire al 20 jaar bezoekt. 

Voor de TCB hebben Virgy Balentin, Rishuena Sint Jago en Helen Mercera de certificaten en bijbehorende spelden uitgereikt aan onze nieuwe ambassadeurs. 

Robyn Schacherer Lee Steichen 12 Years 16052023Timothy Regina Manville 10 Years 26052023Jeannie Robert Arnold 15 YearsJavaier Setau Alejandra Rosa 15 Years

Related posts

Meer basischolen tekenen samenwerkingsovereenkomst met CMK

EA News Author

Het KPCN roept eigenaren van verlaten auto’s op

EA News Author

Rode Kruis Aruba komt terug in carnaval 70

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message