Dutch International Saba

Nordic ski scout team onderzoekt Saba’s potentieel als bestemming voor ski evenementen


Saba had onlangs het voorrecht een bezoek te ontvangen van een Noordse ski-scout-team uit de Verenigde Staten. Staten. Het team bestond uit Tracy Cote, de langdurige coach van het Colby College Nordic Ski team; Patric Cote, een gecertificeerde baanontwerper van het US Ski Team; Silas Eastman, de hoofd trail groomer en baanmanager in Jackson, New Hampshire, de thuisbasis van het grootste netwerk van Noordse skipaden in de regio New England; En Deanna Eastman, lid van Jackson’s ski patrouille en noodhulp team.

Het Noordse ski-scout-team ging op avontuur dat uiteindelijk de schoonheid van het skiën met de De vreugde van wandelen. De wegen van Saba en het aantrekkelijke wandelpadenysteem leverden een opmerkelijke kans op Het team kan de twee activiteiten naadloos combineren. Ze waren verheugd over het idee om te skiën.
Wandelen, het meeste uit het natuurlijke terrein van het eiland halen.

Tijdens hun verblijf nam het team de uitdaging aan om vier opwindende beklimmingen samen te stellen. De wegen Het is duidelijk dat de opleidingsprogramma’s van de Lid-Staten in het kader van de opleiding van de leerlingen van de Een prachtig uitzicht op Saba. De teamcoördinator Chris Fauske verklaarde: Het concrete wegdek bood minder uitdagingen dan het team had verwacht en bood de mogelijkheid voor uitgebreide “klassieke” techniek skiën.

De warme gastvrijheid van het eiland, gecombineerd met de prachtige natuurlijke omgeving, liet een blijvende indruk achter. op de teamleden. Als gevolg hiervan is het team bezig met besprekingen om het eiland voor de toekomst te overwegen. skiwedstrijden.

Het Noordse ski-team heeft zijn reis naar Saba afgesloten en vertrok met een dieper inzicht in de Het potentieel van het eiland. Het team erkent de onbenutte kans die Saba biedt, en ze zijn Ik ben enthousiast over het vooruitzicht om de wereld van ski’s te introduceren aan de ongerepte koningin van het Caribisch gebied. Dit bezoek versterkt Saba’s reputatie als een bestemming die spannende activiteiten aanbiedt.
avonturen. De openbare instelling Saba verwacht toekomstige samenwerkingen met skiliefhebbers en is Ze willen Saba’s charme wereldwijd laten zien.

Related posts

Kustwacht en KPA onderscheppen boot

EA News Author

Afdeling Publieke Gezondheid sluit teststraat COVID-19 vanaf 6 april 2023

EA News Author

Algemene gelegenheid 2023 – ‘LINTJESREGEN

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message