BonaireDutch

Staatssecretaris van Financiën van Nederland Aukje de Vries: Ik ben verbaasd om elk verhaal te horen en hoeveel lijden de loonzaak op Bonaire heeft veroorzaakt

Secretario Di Estado Pa Finansas Di Hulanda Aukje De Vries

De Nederlandse staatssecretaris voor Financiën Aukje de Vries was op Bonaire en vertelde tijdens een persconferentie over zijn ontmoeting met de douane. Volgens de gezant is een dag te kort om allerlei dingen te zien op het mooie eiland Bonaire, maar deze keer gaat het om de douane, maar ook om bijvoorbeeld te praten met de ouders die het moeilijk hebben op Bonaire.

Helaas moeten ook op Bonaire ouders die hun zaak hebben verloren in de subsidiezaak door fouten van het belastingbureau en door het beleid van fraude van ouders worden behandeld. De Nederlandse minister van Financiën Aukje de Vries geeft toe dat hij blij is dat hij met sommige van deze ouders kan praten om te zien hoe het met hen gaat, maar we proberen de ouders zoveel mogelijk steun en dezelfde hulp te bieden als in Nederland aan ouders.

Het is altijd indrukwekkend en het is ook diep indrukwekkend als je hun eigen verhalen hoort en hoeveel lijden de kwestie van betaling elk van deze ouders heeft veroorzaakt.

De Nederlandse staatssecretaris van Financiën Aukje de Vries vindt het belangrijk om te kijken hoe de samenwerking tussen de verschillende eilanden en landen van de eilandengroep en de eilanden die met elkaar omgaan, kan worden versterkt. Ik denk dat het belangrijk is dat we de grenscontrole versterken om het eiland te beschermen.

Volgens staatssecretaris van Financiën van Nederland en Aukje de Vries is er een enorm probleem in Nederland als het gaat om criminaliteit, dus we hebben ook een sterke focus op deze kant voor Bonaire. We proberen de situatie van de drugshandel aan te pakken, maar we kunnen het niet alleen doen, en we hebben andere landen in Zuid-Amerika nodig, maar zeker ook hier op Bonaire, maar ook de andere eilanden zoals Aruba en Curaçao, om te zien hoe we kunnen omgaan met informatie en informatie uitwisselen.

Related posts

Dertien inwoners krijgen nederlandse nationaliteit

EA News Author

Vrouwen in de journalistiek

EA News Author

Autisme Aruba Foundation (FAA) is uitgenodigd om de Advocacy Leadership Network Biennial Meeting 2023 in New York, VS bij te wonen

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message