PolitiekDutch

Tijdens de bijeenkomst publiceerde Cost of Living: Minister Maduro verklaarde dat Mike Eman de groeiende armoede in Aruba heeft veroorzaakt

Minfic

De schulden drukken op de portefeuille van Aruba

Tijdens een publieke bijeenkomst over de kosten van levensonderhoud legde minister van Financiën Maduro uiteen dat Mike Eman, de eerste minister van Aruba, de toenemende armoede in Aruba heeft gecreëerd. 

Minister Maduro zei in zijn dissertatie dat wanneer Mike Eman over de kosten van levensonderhoud praat, de ex-president de spelletjes voor hem moet zetten, want hij is de auteur van de armoede. De situatie waarin onze mensen leven is het resultaat van het verwoestende bestuur van Mike Eman, dus God behoede Aruba ervan om weer door Mike Eman geleid te worden, want deze plaats zal verloren gaan. 

Mike Eman wist heel goed wat de consequenties zouden zijn van zijn manieren om geld te verspillen. Mike negeerde alle rapporten van internationale en lokale instanties zoals Raad van Advies, de Centrale Bank, Fitch, Standard & Poor’s, het Internationaal Monetair Fonds, het Mehran-rapport, etc. die Mike dwong om de enorme schulden die hij Aruba inboezemde te veranderen. 

Mike Eman verdubbelde de schuld van Aruba, creëerde ongekende tekorten die de economische groei van ons land beïnvloedden, volgens de woorden van de president van de Centrale Bank van Aruba in 2010. Al deze locaties veroorzaken nu armoede in Aruba. Het is de schuld die Mike Eman heeft verdiend die de grote portemonnee van de openbare financiën van Aruba en de kleine portemonnee van de bevolking belasten. 

In het KB van 11 juli 2014 dat Mike Eman uit Nederland kwam voor wanbeheer, verklaarde minister Maduro dat Nederland ingegrepen had om de financiële situatie van Aruba niet te verergeren. Mike Eman heeft Aruba technisch gezien in de bankrot gezet. 

Vandaag moeten mensen betalen voor de schuld die Mike Eman heeft opgebouwd. In 2022 moeten we een bedrag van 253 miljoen gulden aan rente betalen. Als we bedenken dat er 250 werkdagen per jaar zijn, betekent dit dat onze bevolking elke dag moet werken om 1 miljoen florin te betalen aan rente voor het slechte beheer van Mike Eman. Terwijl Mike Eman slaapt, werken elke man en vrouw om een miljoen gulden per dag te betalen, wat 125 duizend gulden per uur werk is om de rente uitgaven voor Mike’s schuld te betalen. Mike Love zelf maakte zich geen zorgen, hij geeft geen fuck. Waar de rente uitgaven in 2008 nog steeds een uitgave van 100 miljoen gulden waren, zijn ze vandaag in 2022 dankzij Mike Eman met meer dan 100 miljoen gestegen tot 253 miljoen gulden. 

Minister Maduro benadrukte dat Mike Eman heeft aangetoond dat hij ons land niet kan leiden. Mike kon zijn bedrijf niet leiden en tegenwoordig blijkt dat Mike zijn partij ook niet kan leiden. Op verschillende gelegenheden werd Mike Eman beschuldigd dat de schulden die hij verdiende ernstige problemen veroorzaakten voor de bevolking, maar Mike Eman reisde de wereld rond zonder zich zorgen te maken. Vandaag als Mike Eman wil praten over de kosten van levensonderhoud en armoede in Aruba, moeten Mike en de mensen onthouden dat armoede in ons land een naam en een naam heeft, Mike Eman. Het is de schuld van Mike Eman dat lokaal de bron is van toenemende armoede en dat is een realiteit waar iedereen zich bewust van moet zijn. 

Related posts

Geslaagde start van het youth enterprise program (YEP) in den Haag

EA News Author

Premier Evelyn Wever-Croes: Aruba trekt onjuiste informatie zijdens nederland recht

EA News Author

De vreemde geest woont al heel lang in de kolonie

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message